Slovenská inzercia - predvádzacie vozidlá - ponuky

Príspevok v téme: Slovenská inzercia - predvádzacie vozidlá - ponuky
joPol

Má niekto z Vás skúsenosti s týmto portálom, pretože údajne podľa viacerých dovozcov sa jedná o podvod, že najprv im máte poslať zálohu a potom sa budú vyhovárať, že sa niečo stalo, peniaze už nikdy neuvidíte a takto skúšajú, či sa na tieto inzeráty niekto chytí - takto na podvodoch zarábajú.

-odkaz odstránený-

Na tomto webe denno - denne pribúdajú nové ponuky týchto vozidiel, väčšinou sa jedná o maximálne 3 - roky staré od roku výroby, cena sa pohybujú väčšinou okolo 5000€ a častejšie aj pod 5000€ !!!
Mená sú tam povymýšľané, na inzerátoch je uvedené, že vozidlá sa nachádzajú na SR - celá SR, alebo v jednotlivých krajoch a pritom sú nafotené v zahraničných krajinách - pri mori, v teplých oblastiach ako Francúzsko, Taliansko, Nemecko, Holandsko či UK, telefónne čísla neplatné a ak pošlete e - mail, tak Vám z každého inzerátu príde tá istá odpoveď, že on to vozidlo miloval, ale súrne sa musí sťahovať za rodinou do Anglicka, preto auto musí súrne predať.
Inzeráty vystupujú pod sekciou predvádzacie vozidlá - skúšané/testované zákazníkmi ako skúšané pre pocity a jazdné vlastnosti u všeliakých autorizovaných predajcov, hoc nie sú predvádzacie, ale súkromné a nereálne pre predaj.
Stretol sa s tým už niekto z Vás ???

ivansala

Ako bolo spominane, v ramci bazarov urcite chodte pozriet Darex, su druhy najvacsi, cez noc nezdrhnu, davaju zaruky a nerobi im problem aby ste si auto skontrolovali s technikom. Eazy.

Mandla1990

Tiez sme chceli od nich auto @Lennyx, no bali sa prehliadky ako cert kriza a vraj nie je mozne, ze auto je ok. Tak sme sa otocili a sli prec, potom som pozrela o nich info na nete a stacilo mi. Auto sme vsak aj tak chceli brat z bazaru, nakoniec sme zobrlai z Darexu, tiez v Bratislave.

Majkrakova

Elza, ak môžem poradiť, a chceš čím najnovšie, prípadne trochu aj luxusnejšie, aby to nebolo až niečo príliš lacné bez výbavy a malým objemom, tak najlepšie z krajín, kde smeruje najväčšia časť produkcie, t. j. že sa ich tam pohybuje najviac, teda tým pádom aj najviac ich tam na predaj je, výber je široký, čiže ceny sú nižšie, a tiež predaj je častejšie formou aukcií, že s cenami sa dá hýbať, teda nie ten klasický ako u nás, že cena je pevná. Akurát nevýhoda, že kvalita životného prostredia nemusí byť taká ako v západných krajinách EÚ + homologizácia (konformita), že viac noriem nemusí vyhovovať tým EÚ, čo je viac menej to isté ako auto z USA, lebo je to z iného kontinentu, ale čo vieš, niektoré nemali problém spraviť STK + typové schválenie jednotlivo dovezeného vozidla aj u nás.
Najväčšia nevýhoda je práve tá cena, že vďaka kurzu je to síce dosť nízke, ale tie obstarávacie náklady konečnú cenu auta môžu o dosť navýšiť, takže ako čo, možno sa Ti niečo podarí:
www.copartmea.com

A s tou slovenskou inzerciou je to už dávno vysvetlené aj niekde inde: www.hojko.com

Lennyx

AHojky .. mne sa podarilo pred dvomi mesiacmi kupit male suvcko do mesta konkrtene opel mokka 1.2 rv.2017 v aaa aute mam ho na splatky a boli ochotni mi splatky nastavit a aj mi dovolili auto dat skontrolovat takze ja som ho kupila za cca 10 tisic

Alexa12

elza ja som si kupovala v bazáre a som rada že som tak urobila, autám sa moc nerozumieme a velmi mi pomohli. Mám konkrétne tento model ale z akého roku to už z hlavy neviem :D ale inak je to autíčko šikovné :) aaaauto. sk/ford/fiesta.html

elza_2322

prosim vas poradte mi niekto kde kupim ojazdene auto nejake male za dobry peniaz? celkom surne potrebujem, tak hlavne dobre skusenosti. Dakujem