Pekny vecer,
mam taku dost osuchanu otazku, da sa pri relativne normalnej zivotosprave (obmedzenie sladkosti, bieleho peciva a kalorickych jedal) schudnut nejedenim po 17-tej? Posledne jedlo ak si dam okolo 16.30, a pohyb na takej miernej urovni, myslite ze schudnem prebytocny tuk?
tucna moc niesom, obzvlast ma trapi tuk na vnutornej strane stehien.
Metabolizmus by som si zrychlovala pitim zeleneho caju.
dakujem za rady:-)
Nejedenie po 17-tej
Zuzova, v tvojom prispevku citim velku tuzbu vyhrat boj s bulimiou. Drzim ti velmi palce :-)
Btw ja nejem po 18hod asi 2 roky. Pravdaze 1-2x do tyzdna (najme cez vikendy) to "porusim" a dam si nieco aj o 20. Uz je to zvyk a po 18 na jedlo uz vobec nemyslim a chodievam spavat o 23. Ako som chuda, ale neviem ci je to kvoli tomuto. Ja sa vseobecne zdravo stravujem. Takze ak budes mat ok vyvazeny jedalnicek, tak kludne si mozes dat 2-3hod pred spanim zeleninu a bielkoviny. :-)
Dakujem za tvoju reakciu, aj ty sa drz a vela stastia :-)
Ved toto je to,človek nikdy nevie kedy to už ide cez hranicu a kedy nie.. ono je to nebezpečné ked to človek už začne prehánať a nevie ani ako. ako myslím si že jedením niečoho lahučkého 2 hodky pred spaním nič nepokazíš a je to lepšie..ako hej ,schudla som možno čo ja viem,..zo 62 kg v priebehu pár mesiacov..myslím že to bolo cele leto, na 55kgcca myslím. bolo to viditelné lebo prestým som bola taka rozlajdaná sádlová neforemná no a zrazu som spevnila telo a trošku mi ubudlo aj z brucha..možno keby pokračujem a nezačnem exprerimentovať a nevyvinie sa mi ppp tak by som boal teraz uplne krásna fit a zdravá baba. daj si na to pozor ,teraz mám síme postavu aku som chcela.. ale na ukor zdravia a psychiky to nestojí. popravde keby sa dá a mám ten zdravý rozum a dokážem jesť normálne,začala by som jesť zdravo,pravidelne a vela pohybu.a žiadne hladovky debilné ... možno raz . džím ti palce,nehladuj a neobmedzuj sa hlavne,to je to najhoršie čo môžeš urobiť
No ved ja sa bojim zvlast poruch prijmu potravy, nechcem sa preto dako v jedle obmedzovat, ale ten tuk je naozaj vec ktorej sa chcem zbavit.
a kolko sa ti podarilo zhodit a za aku dobu? Bol ten vysledok viditelny?
A to s tou bulimiou ma mrzi, snad si z toho uz uspesne von. A dakujem za reakciu btw. :-)
Akoby som čítala o sebe :o)) .. presne takto isto som začinala... a dá sa schudnuť,ale bez pohybu ťažko. a tiež to trvá dlho dlho..dalšia vec,ja soms a týmto štýlom ,,hladovania po 17stej" dostala až k ťažkej bulímii v ktorej trčím doteraz ,takže neodporúčam. lepšie sa najesť asi niečoho lahkého tak 2-3 hodky pred spaním. číže ak chodíš spať o 20:00 tak ok,nejec o 17stej..ale ak chodíš spať neskoro tak to neodporučam..vyhladuješ sa a neskôr to nevydržíš a príde vlčí hlad...potom sa stane že sa neovládneš a napraceš sa večer o desiatej..