Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samovrazda, zacarovany kruh depresie

Príspevok v téme: Samovrazda, zacarovany kruh depresie
Neviemktosom

Ahojte, uz som niekedy fakt zufala od svojich 15 rokov uzivam antidepresiva na depresiu najtazsieho stupna ked ma na zaciatku nastavili na lieky tak to bolo fajn to bolo prvych 3,5 roka co som brala escitalopram a xanax ze som ani nemala pocit ze mi nieco je ale potom sme sa dohodli so psychiatrickou ze lieky vysadime a po pol roku som bola zase tam kde na uplnom zaciatku, proste kebyze beriem lieky rok tak mi je to jedno ale od 15 a teraz mam 21 to je uz dlha doba tak ma to sere lebo mam pocit ze mi zivot preteka pomedzi prsty kvoli tejto diagnoze,citim sa ako stara pani na dochodku navyse sa citim socialne izolovana nemam skutocne priatelstva a dost ma tento problem zoziera bojim sa ze nemam ziadnu buducnost a ze sa v buducnosti ositnem v psych. liecebni.Mate niekto s tymto podobny problem ze dlho beriete antidepresiva a nemozte vysadit?ozvite sa

Neviemktosom

Viesco lequar ja uz neverim nicomu mne uz bolo dobre len zase som sklzla tam kde som bola fakt nechapem co sa to v tej mojej kotrbe deje a na jakeho sarlatana ci odbornika sa obratit....

lequar

Neviemktosi: Magnetická rezonancia nezistí jedy ani nedostatky výživy. Bilinkári sú obvykle šarlatáni. RNG by ti mohol pomôcť. Kecy čo píše ignoruj, len si kúp výživové doplnky čo ti odporúča. Doplnk ymusia byť z rastlín, nesmú to byť jedy, RNG občas odporúča striebro a iný bordel. Ja by som ťa vedel vyliečiť, ale asi mi za to nestojíš. Liečenie je ťažká práca a možno mi nepoďakuješ. to nie je pohodlíčko aké majú doktori. Naštuduj si liečenie sama, to je najťažšia ale najsprávnejšia cesta.

Neviemktosom

Hej ved ja som uz tiez bola dobre na tom som si ani neuvedomovala ze mi daco je som este veselo sla pravo studovat ale potom po pol roku som bola tam kde som bola...prisla jesen placlivost a na jar som sa uz uplne zosypala. Ja berem escitalopram a xanax. Ak mam pravdu povedat ja tiez tieto bylinkarky a alternativne mediciny neverim ale tak treba vsetko vyskusat si myslim.

miiso

no lebo som mal neznesitelne depresie paranoje a halucinacie sem tam... k tomu nocne mory..sak asi vies co to je depresia...ja beriem ALEVNTU 150mg 3xdenne 10mg Diazepam ,a na noc Mirzaten 45 mg ale aj tak si dam 90mg inak nezaspim...to ta psychyatricka mi tvrdi ze to treba vysadit mne osoben by nevadilo byt na lliekoch ked to pomoha preco nie..a le tak zalezi co povie psychyatricka...Take tie fyzicke pryznaky unava ,dezorientacia, tocenie hlavy ,navaly uzkosty,zlosti, to je uz celkom v pohode ale ten neprijemny pocit co citim cely den ma ubija k smrti...nato liek neni...uz som aj caje vselibarzjake skusal a nic...mama ma teraz nahovara na alternativnu liecbu mozno pojdem ale moc sa mi tomu neche verit ze to zabere...da mi nejake sracky ruskej vyroby ako dala aj mojej mame a tot vse...ja som bol uz raz z toho uplne vonku normalne som fungoval..treba si to v gebuli usporiadat. Je to tazke...niekdy si hovorim keiz by som sa ani nenarodil...aj mi hrozilo ze sa pojdem liecit na psychyaricke oddelenie lebo nevedeli co somnou je a tak mi nakoniec predpisala injekcie Diazepamu rovno do predelky do svalu a to zabralo :)...ked pojdes tej bylinkarke daj vediet po case ci to pomohlo....a ta magneticka rezonancia je zbytocna ja mam CT hlavy vsetky vysetrenia ake su a vsetko je OK...mam iba hypertenziu busenie srdca ale to mame v rodine..michal.malibong@gmail.com ked tak sem napis ci pomohla ta bylinkarka ...

Neviemktosom

misso: a preco si ich vlastne zacal brat?A ked ti je tak zle tak reco ich ides zase vysadzat? Ja nad vysadzanim uz ani nerozmyslam lebo vysadila som a do pol roka bolo zle
le-kvar: snazim sa hladat aj ine riesenia ako je psychiater uvazujem nad magnetickou rezonanciou a bola som uz aj za jednou bylinkarkou ale ci to pomoze tak neviem.

le-kvar

Mozog je orgán ako každý iný, a lieči sa ako každý iný. Poškodenia orgánov sa prejavujú ich zmenenou funkciou, v prípade mozgu je to napríklad vami úzkosť.

Liečenie spočíva v zistení príčiny poškodenia, odstránenia príčiny a obnovy orgánu.

Stavy úzkostí vyvolávajú nedostatky niektorých potravín, napríklad B12, antidepresíva po ich vysadení, otravy.

Nemám všeteckú guľu a neviem liečiť silou myšlienok na diaľku cez klávesnicu. :-) Treba navštíviť niekeho kto vie liečiť, a tým nemyslím psychiatra. Prvým znakom liečenia je zistenie škodlivých látok v tele, či už rozhovorom alebo chemickými testami, napríklad papierikmi, spektrografom, čipmi cez počítače.

Vedecký prístup je jediný správny.

miiso

mam ten isty problem ja som bral AD od 17rokov potom tak okolo 20 rokov som bol natom dobre a v 21 rokoch sa to zacalo znova teraz mam 23 a zereiem lieky jak stary dochodca a to o tom zivote ta chapem miesto toho aby som behal po diskotekach a nahanal baby chodieval niekam sa kupat a podobne veci to nehrozi sedim doma a cele dni myslim na samovrazdu a ine veci okolo toho ...je to natazko....teraz zacinam zas vysadzovat lieky tak som zvedavy co to bude....drzim ti palce aby sa ti darilo