Ahojte, mám 16 a už dva týždne som chorá. Snažím sa vypľúvať tie hlieny, aj to občas ide, ale v poslednejj dobe je to ťažšie a ťažie, vždy sa mi zaseknú v hrdle a nejde to vykašľať, tak to musím len prehltnúť. Užívam sirupy, ale tie moc nepomáhajú. Tie mi predpísala obvodná a bola som aj na alergii, mi dala inhalátor a ešte jeden sprej. Ale moc mi to nepomáha, neviem, čo mám robiť. Zobudila som sa o tretej ráno, skoro som sa zadusila, ale nebolo to hlienom, ale takým divným pocitom v hrdle, že aj keď som si odkašľala, tak to nepomohlo, len keď som pila vodu, musela som veľa piť, aby to nakoniec prešlo. Snažím sa aj kaˇšlat, ale keď začnem, tak sa nedá prestať :/ neviem, čo mám s tým robiť. Všetko to začalo tak, že som pred dvomi týždnami jedla teplú polievku a potom som si dala veľa zmrzliny a o deň ma začalo bolieť hrdlo, mala som nádchu a potom už začal ten kašel. Teraz je nádcha preč aj bolesť hrdla, ale kašel sa ani o trošičku nezlepšil. Co robit :( Vždy ked som mala kasel tak som ho mala asi styri dni, co som uspesne povypluvala hlieny, liecila sa cajom a medom a vsetko bolo rychlo ok, ale toto je ine, tu nic nepomaha :(
Kašeľ ma trápi už 2 týždne
ja som prisla z uk pred tyznom a dost tam bolo hnusne pocasie tak som prechladla, tak isto mam teraz dost kasel tak mi vecer babka robi cibulovy caj a celkom mi to pomaha.
inak kasel trva dlho, kedze pluca su velke tak sa dlho cistia
Astma?