Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako nájsť polovičku?

Príspevok v téme: Ako nájsť polovičku?
som_sám

Ahojte,

potreboval by som poradiť ohľadom pomoci ako si nájsť partnerku. Vec sa má takto, že pokiaľ som študoval, tak ma to síce trápilo, ale nejak som sa tým nezaťažoval. Teraz mi to začína všetko dochádzať o čo všetko som prišiel a mám pocit, že už som zmeškal svoj vlak. Problém je o to horší, že nemám veľmi rád diskotéky a rôzne podujatia ako festivaly a podobne, čiže tadiaľ to cesta nevedie. Bohužiaľ ani moje koníčky či záľuby sú mimo spoločnosti. Taktiež som skúšal aj rôzne zoznamky, no bez úspechu. Ostáva mi dúfať, že možno v budúcej práci niekoho stretnem, ale aj to je otázne, nakoľko je charakteru, kde sa vyskytuje len mužskí kolektív.

Podarilo sa niekomu uniknúť z takto začarovaného kruhu?

[zruseny37]

michal555, čudoval by si sa, koľko pekných žien má komplexy. Myslím si, že skôr úspešní alebo inteligentní ľudia majú viac sebavedomia než krásne ženy.

A čo sa výzoru vo vzťahu týka, tak je dôležitá istá sympatia k črtám dotyčného a tá je individuálna u každého, ale nemusí to byť práve ten utopicky vysnený typ ženy. Nakoniec sa mi aj tak páči najviac ten, ktorého milujem. Také oči, nos a pery sa stanú najkrajšími, lebo vyvolávajú príjemné pocity.

michal555

Vyzor nie je dolezity je klise ktorym sa utesuju skarede (lenive) baby. Pisem lenive lebo dnes uz mate tolko drogerie ze vyrobit viete zo seba cokolvek. Chlapi vzdy chceli, chcu a budu chciet krasne zeny, uz je ina vec s kym skoncia v zivote ale s vekom clovek pochopi na co ma a na co nema a urci si svoje priority. To vsak nevylucuje to, ze ak sa niekto stara o svoj "obal" tak je vacsia pravdepodobnost ze sa niekomu zapaci. A koniec koncov krajsi ludia su stastnejsi. Riesia menej komplexov, depresii, su sebavedomejsi, atd.

aniNeviem

ahoj, aj ja skrz-naskrz sama, dlho som sa o nic nepokusala a aj tych par pokusov za zivot dopadlo uplne biedne, takze sama v podstate cely zivot, akoby som bola prekliata a nebolo mozne byt si s kymsi blizka

Slobodna

Predava, ale zeny nie su tovar ;) A vztah nie je biznis. A prave preto, ze sa tym vela ludi riadi, su nestastni.

liberta25

obsah je dolezity, ale obal predava ;). to je uplne prirodzene, a kto vravi, ze ho vyzor vobec nezaujima, tak klame.

Slobodna

Chlapci nepochopili ako vidim. Neviem si to teda predstavit podla vasej logiky. Idem do obchodu so zenami (internetova zoznamka) a vyberam si podla svojich kriterii, organizujem konkurzy na vhodnu adeptku, teda stretavam sa, selektujem, samozrejme, nic mi nevyhovuje, pretoze zvoleny postup je nespravny a chory.
Netreba sediet doma, no netreba ani hladat, proste hocikde mozete stretnut cloveka, ktory vas zaujme a toho oslovim, spoznavam a uvidim, co sa z toho vykluje. Capisto?
A este nieco vam poradim, nevyberajte ocami alebo penisom, pokial chcete partnerku pre zivot, lebo potom tu fnukate, aki ste chudaci. Skvelych bab je ako maku, ako maku. Tak potom fakt netusim ako to hladate a vyberate. Platit za obal sa nevyplaca, dolezitejsi je obsah.

michal555

Chlapovi nestaci cakat a dufat na zazrak. I ked su stastlivci ktorych si to najde samo. My priemerny sa musime nadpriemerne snazit aby sa nam podarilo si niekoho do zivota pritiahnut (nie pretiahnut :D). Budes to mat tazke. Na zoznamky sa vykasli, lebo vacsina (nielen) zien je tam znudenych a s nerealnymi ocakavaniami. Tie co za nieco stoja tak su bud zahltene stovkami sprav, alebo sa velmi rychlo "minu".
Tvoj pribeh je dost podobny mojmu, tiez som sa pocas skoly pohyboval vacsinou v muzskom kolektive, zaluby mam tiez skor chlapske, a este k tomu aj pracujem v chlapskom kolektive. Ak by som sa spoliehal na tieto moznosti tak mi je sudene zomriet sam :D Co ti poradim je skusit realny svet. Prihovorit sa niekomu kto sa ti zapaci a moze to byt hocikde. Ak nemas skusenosti tak nezacinaj na miestach kde budes mat velke "publikum" ako su dopravne prostriedky, alebo fronty v obchodoch. Zeny vedia byt niekedy neprijemne ked sa snazi niekto vstupit do ich virtualneho sveta a ich odmietnutie by ta mohlo este viac odradit od toho. Mozem ti vsak povedat ze na tento druh zoznamenia mam pozitivnu odozvu a ak je to spravene nenasilne s urcitou davkou vtipu a inteligencie tak zenske su z toho nadsene. Chce to vsak vela zapracovat na sebe. A este jedna rada na zaver, nemaj dopredu ziadne ocakavania, lebo to ta bude iba zbytocne brzdit.

jedinec

to takto nefunguje ze nic nerob a laska sita najde sama damy. e e
treba aj preto nieco robit!
hlavme sa netreba bat OZVAT a OSLOVIT!

[zruseny37]

Ja by som vyskúšala na tvojom mieste všetko, čo už si raz skúšal. Vieš, nie všetko sa podarí hneď na prvýkrát. Nečinnosť a čakanie ti nepomôže. To by si sa rovno mohol odsťahovať na opustený ostrov a nikto ťa nikdy nenájde. Na druhú stranu, mne sa naozaj podarilo nájsť chlapa pre mňa, keď som rezignovala v tomto smere a začala som sa sústrediť na všetko ostatné. Samozrejme, aktívne. Ak by to nebola len náhoda, tak aj tak si nenahovoríš z ničoho nič, že nikoho nechceš, ale chceš sa chvíľu sústrediť na iné veci. Ten stav sa musí dostaviť sám... Každopádne, skúšaj a neprestávaj skúšať.