Ako dalej?

Príspevok v téme: Ako dalej?
dnbnaex

v prvom rade chcem upozotniť že nemám 15 rokov ale už mám dosť rokov nato aby som pochopil očo tu ide . Môj život je jedným slovom - ničota . bývanie z rodičmi , žiadna práca , žiadne dievča , žiaden reálny život . Všetko sa to zvrtlo ked sme sa sťahovali do väčšieho zapadákova v akom sme bývali .nie že by to bola dedina len som prišiel v tom okamihu o všetko a odvtedy sa somnou vlečie šnúra samoty . keby som nemal jedného kamoša z dediny tak už tu niesom . S prácou je to tiež na bode mrazu čo ti poviem 7 zamestnaní na 23 ročného je dosť veľa . momentálne prácu nemám a depresie sa len prehlbujú nemám známosti rodina na to kašle . priatelia tých už dávno nemám .. nuž ostáva to len namne ale jedno je isté sám už toto dlho nevydržím ja chcem aj žiť nielen prežívať den po dni chcem mať vlastný byt najlepšie niekde hodne daleko v nejakom velkom meste , ženu a možnoaj deti . 5 rokov od školy a ja som na tom takto psychicky zle . Nikto si to nevšíma rodičia si pomyslia a čo ty môžeš otom vedieť ved je ti dobre takto len nás tu vyžieraš . NIE ! nieje mi dobre ja už mám namále a nechcem si ublížiť ale denno denne sa toto už takto žiť nedá kedysi som bol úplne iný plný života dokázal som sa aspoň tešiť dnes už len ťažko takmer vôbec . najviac mi chýba človek s ktorým by som mohol byť stále ktorý by ma nezradil jak judáš nepýtal odomňa lóve a tým to končí . kôli tomu že nemám prácu už aj serú namňa ľudia o ktorých by som to vôbec nepovedal strácam rodinu pomaly ale isto . Neviem ako dalej čítal som rôzne články o samovraždách ako sa to ľudia pokúšali urobiť a veľa krát im to nevyšlo . Bojím sa že raz ostanem na ulici a potom to bude ozaj zlé .. Už naozaj neviem proste ako dalej !

[zruseny37]

Sú dva typy ľudí.

1) Tí prví začnú od seba. Nebudú nečinne sedieť doma a čakať, že im spadne všetko z neba, ale hľadať si tú 8., 9., 10. robotu, aby boli samostatní. V tej práci sa zoznámia s novými ľuďmi, z ktorých sa niektorí stanú ich priateľmi. V kolektíve je veľká pravdepodobnosť, že sa nájde aj lepšia kamarátka, s ktorou to časom môže prejsť na vyššiu úroveň. Toto všetko sú reálne možnosti.

2) Tí druhí budú všetko preklínať, nadávať na rodičov a všetkých ostatných, ktorí podľa nich môžu za ich horší život, pritom to nie je pravda. Všetko majú vo vlastných rukách. Problém je v tom, že si nevedia vážiť to, čo majú, čiže domov a zdravie, pretože aj o to sa dá ľahko prísť.

Máš 23 rokov, vzchop sa, začni od nuly a pomaly buduj to, o čom snívaš. Ak chceš vlastný byt, musíš začať zarábať, postaviť sa na vlastné nohy a to sám. Priatelia ti v tom nepomôžu. Všetko je na tebe, ako sa k tomu postavíš.