ahojte,viem ze pri chudnuti sa odporuca pit pravidelne a v tomto teple aj 2-3litre vody,preto by ma zaujimalo ci je lepsie pit vodu s citronom alebo bez neho,?mate skusenost pocas chudnutia s pitim
vody?vdaka
Pit vodu s citronom alebo bez citrona?
Môže použiť slamku na pitie,vtedy sa voda nedostane k zubom a nepoškodí ich sklovinu.
nj akoze jednorazovo vypit vodu s citronom je ok ale ak to budes posrkavat kazdu xvilu tak to imho moze pokazit sklovinu...
Ahoj vodavoda. Na internete je kopa článkov o vode s citrónom. Stojí to za to si to prečítať :)
Po zobudení (max.30 minút), pred raňajkami si do prevarenej (nie horúcej) vody vytlač citrónik. Je to dobré na prečistenie.
A počas dňa nemusíš piť iba čistú vodu. Môžeš si do nej dať aj mätu,limetku.. Čo len chceš, len aby ti lepšie chutila ! :)
Ja pijem ráno s citrónom resp. jablčným octom. Cez deň už len čistú. Ale ak budeš piť s citrónom nič sa ti nestane, nadbytok C vitamínu len vymočíš. Ale niekde som čítala, že veľa vitamínu C spôsobuje zvýšenú chuť do jedla.
Ak piješ ráno vlažnú vodu s citrónom,má to odhlieňujúci účinok,...takáto voda pomáha aj pri vyplavovaní kyseliny močovej z tela,...A pravdu má aj Ovecka,nesmieš si po vypití takejto vody hneď umývať zuby-poškodila by si si zubnú sklovinu.
zisti si ci ti to nepokazi zuby... najme ked pijes po troske lebo tam budu stale vystavene kyseline....
pri chudnuti ide hlavne o pomer prijem vs. vydaj energie. voda je dolezita, ale skratky neexistuju. je to hlavne o strave. pokojne si tam citron vytlac, nadbytok vit. C telo vyluci.
S citrónom sa vraj chudne lepšie.
no ja som myslela normalne vyzmykany citron.V podstate mne je jedno chutovo ci s alebo bez.Skorej ma zaujimalo co je vhodnejsie pri chudnuti,alebo je to jedno?
Keď ti chutí s citrónom a pomôže ti to vypiť viac vody, tak s ním.
Vitamín C je fajn, ale nie šumivé tablety. Treba pozerať na zloženie.