Nie je smoothie ako smoothie

Táto diskusia patrí k článku: Nie je smoothie ako smoothie
Nie je smoothie ako smoothie

Máte radi smoothies? Potom ste si isto všimli, že s rôznymi variantmi tohto nápoja sa akoby roztrhlo vrece. Ponúkajú ich v kaviarňach, špecializovaných baroch či priamo v regáloch potravín.

wiwa45

No ja myslím že tyčovým mixérom nič nezmôžeš ja som to skúšala ale teda nič moc ja mám od firmy Klarstein Herkules ale neviem aké označenie presne je to nemecká firma všetko je kvalitné nerezové nádobka sklenená.Rozdrví mi aj ľad a nedá sa porovnať s tyčovým mixérom ani náhodne.

andella

No ja teda nesúhlasím s tým tyčovým mixerom pretože tyčový mixer nikdy nedosiahne to čo mixer na smootie. My sme si kupovali na stranke Klarstein.sk a sme spokojný

hibina

Ja by som chcela Vitamix ale tá cena je dosť 500-700eček za mixér je dosť .. tu som našla testy a alternatívy páči sa mi G21 a orava
smoothie-recepty.sk

Lujzicka753

Náš tip je zase klarstein herakles 4g-b a stál ma 229,90 € :) perfektne rozmixuje všetko od zeleniny, ovocia ľadu až po bylinky. Je odolný a dobre sa umýva

Moireal

Tak henten ma aj moja sesternica. Ono, celkovo bolo kedysi vsetko lepsie a odolnejsie. Dnesna masova vyroba je o plastoch, v minulosti to boli aspon kvalitne a pevne kovy. Napriklad aj sijacie masiny Veritas boli uzasne oproti trapnym plastovinam dneska.

Prezyvka055

Slovaci kedysi mali skvely lacny mixer .. volal sa ETA 0010 :D sice to hucalo ako motor od lietadla ale rozhodne za to clovek nemusel dat 600 eur :D ... len magor alebo nejaky hipster da tolko penazi za obycajny mixer na ovocie a zeleninu.

img1.ceskatelevize.cz