Syndróm vyhorenia - burnout syndrome

Táto diskusia patrí k článku: Syndróm vyhorenia - burnout syndrome
Syndróm vyhorenia - burnout syndrome

Cítite sa už dlhšiu dobu vyčerpaní a nič vás nedokáže zaujmúť či nadchnúť? Máte pocit akoby z vášho života odišlo všetko vzrušenie? Pravdepodobne trpíte syndrómom vyhorenia. Netreba však zúfať, existuje cesta, ako sa z toho dostať.

Severka

Chcela by som sa vydať a mať deti a viesť normálny život.
Keď myslím na budúcnosť tak mi je do plaču a nič ma potom nebaví.
Kam povedie môj vzťah?

ada777

Vďaka za článok :)
tiež som sa pred časom ocitla v stave v ktorom som nevedela, čo ďalej, nič ma nebavilo a hlavne čo s načatým životom, práca ma nenaplnala a všetky vzťahy sa nejako rúcali. Tak som sa postupne začala zaoberať svojimi pocitmi a prianiami, a nie len stale naplnať očakávania šéfa, rodiny a všetkých ostatných a seba nechávať na poslednom mieste. Veľa vecí som si musela uvedomiť a spracovať, ale nakoniec som všetko zvládla na výbornú a dnes mi je lepšie ako kedykoľvek predtým. Hlavne mi pomohla úprava stravy - jem zdravšie, vyberám si kvalitné potraviny. Upravila pitný režim pravidelne som začala piť Gemerku.
Magnézium a vápnik sú mimoriadne dôležité pre tvorbu serotonínu, známeho aj pod názvom „hormón šťastia“. Magnézium navyše pomáha vyrovnať sa s každodennou únavou.
Táto minerálna voda obsahuje oba tieto minerály súčasne, čo
uľahčuje ich vstrebávanie. Vďaka pomeru 3:1 vám tak Gemerka
pomôže zvládať každodenný stres, únavu a vráti vám rovnováhu do života. Taktiež chodim na pravidelné prechádzky a turistiku, čo mi pomáha sa zrelaxovať. A asi najdôležitejšie mala som velkú podporu od rodiny a priateľov, ktorí mali pre mna dostatok podpory, pochopenia, trpezlivosti,lasky v ťažkých chvíľach. Som šťastná, že som si naštartovala život novým smerom, mam novú prácu po ktorej som túžila a pocit, že dokážem všetko, čo len chcem, len treba nazbierať odvahu spraviť prvý krok a vykročiť :)