Dobry den,
mam 2 tyzdne po protikvasinkovej diete. Nejedla som ziadne sacharidy, podla papieriku na moc som v ketoze, beriem cesnakove tabletky, extrakt z grepu, laktobacily, kokosovy olej a oreganovy olej. Ku tomu beriem Urovaxom a brusnice pretoze trpim uz rok a pol na zapaly mocovych ciest a na nonstop palenie pri moceni aj ked nemam zapal, ktore mam odkedy mi predpisali 2xantibiotika. Preto som sa aj rozhodla drzat tuto dietu. K tomu mam biely povlak na jazyku, vela som pribrala, som velmi unavena a poslednu dobu som mala aj nejake mykozy. Problemom je,ze po diete okrem toho, ze som nemala zapal (moze to vsak byt aj tym Urovaxom) sa nic ine nedeje. Povlak mam stale, neschudla som a este som viac unavena. Nedeje sa nic z toho co vsetci popisuju ako sa precistuju a pod. Normalne sa stravujem zdravo, vela zeleniny ale vacsinou vegetariansky ale pomedzi to som mavala velke chute na sladke a pecivo takze som nevedela odolavat. Neviem ci uz mozem pridat aspon nejake celozrnne potraviny alebo ovocie pretoze sa bojim, ze tie 2 tyzdne budu uplne zbytocne. Maso sa mi uz ale naozaj prieci a zo zeleniny sa nenajem ked som 12 hodin v praci a bez chladnicky takze si ani nemozem nic pripravit az dokonca dna. Som frustrovana, rada by som pocula nejake rady. Ako to prebiehalo u vas a ako dlho ste mali pociatocnu fazu?
Dakujem!