Mila slečna,
je logické, ze ked niekto nedodržiava predpisy, je to na pokutu. A ty si kto, ze sa opravnujes súdiť moj štýl jazdy? To, ze mi niekto dal vodicak a ze som včera zabudla zapnúť svetla, lebo svietilo oslepujúce Slnko je úplne normálne vzhľadom nato, ze da to občas stane každému, aj tomu dokonalému vodičovi, a tvrdiť, ze ty si nikdy v šoférovaní nespravila chybu by bolo trúfalé. Ja som tuto tému nezaložila za účelom, aby som sa pochválila, nikto sa takýmito vecami nebude predsa chvalit. Zvláštne, ako si dovoluješ tvrdiť, ze je niekto zlý vodič, ak nemá zapnuté svetla. ...a tie reči, kto mi dal vodicak..... Jazdiť technicky viem, tiež nie som ten šofér co by nejazdil plynulo v premávke. Dodržiavanie rýchlosti je na každom a ked to nedodržiava v žiadnom pripadne neznamená ze je zlý sofer. A co sa týka svetiel, vyjadrila som sa hore. Ale v každom prípade dakujem za príspevok, aj ked ma nejako neobohatil, aj ked si mi napísala, ze si to mam nájsť na nete, lebo Google poznám aj sama. Skôr som chcela počuť presnú sumu aj s pokutou za nezasvietene svetla. Peknú nedeľu, pani vodička!