Každodenné bolesti

Príspevok v téme: Každodenné bolesti
Kajaaaa

Ahojte,
mám 32 rokov a posledných 6 dní mám každý deň bolesti v podbrušku v oblasti kde by mohli byť vaječníky. Všetko sa to začalo posledný deň keď som mala menštruáciu a práve vtedy som cestovala do GB, takže je možné, že som aj prechladla.
Bolesti nie sú silné a skôr je to akoby som bola nafúknutá, lebo ich cítim hlavne v sede a niekedy mám poriadny tlak až ku konečníku. Jem dosť veľa surového ovocia, tak preto predpokladám nafúknutie.
Na druhej strane mám problémy s driekovou platničkou a už dlhšiu dobu bolesti drieku, čo mi bolo ešte doma diagnostikované ako hernia, takže zrejme by moje bolesti mohli pochádzať aj odtiaľ. Menštruáciu mám pravidelnú a nemám iné problém, tak neviem čo by to mohlo byť.
Od pondelka pracujem, takže si nemôžem dovoliť ísť späť na SVK a ani tu k lekárovi, teda aspoň zatiaľ.
Vie mi niekto povedať čo to môže byť?

Kýčera

Nafúknutie to nebude a ani chrbtica,najskôr gynekologický problém,preto by si predsa len mala vyhľadať lekára.Vychádza mi to na zápal vaječníkov,...potrebuješ ATB,a ak to nebudeš liečiť,môže to mať oveľa VÁŽNEJŠIE následky.Zatiaľ to drž v teple,obmedz ovocie,ošúp ho,nejedz také,kt. obsahuje zrniečka a ani zeleninu.