Laserová operácia očí

petra_beauty

tak ja vám teda všetkým ďakujem, idem teda do toho :P @Minniemouse tú kliniku poznám, bola tam moja kamoška, ale na estetický zákrok :) a bola veľmi spokojná... takže ju asi pôjdem navštíviť :P

Rescue84

ono su aj iné možnosti treba si uvedomit či mate niakej zapal nebo ochorenie pri zlepšienu zraku pomha mrkvova štava čestvých mrvičiek nie kupená obchode

hagar

urcite do toho chod! ja som bola na operacii v excimeri v karlovej vsi v ba, mozem len odporucat, maximalne profesionalny a zaroven ludsky pristup, personal bol velmi mily, celu operaciu so mnou doktorka ako aj sestricka komunikovali a vysvetlovali co bude nasledovat.. ten pocit ked hned po operacii otvorite oci a hned vidite lepsie ako kedykolvek predtym bez okuliarov je super... mozno som mala stastie, ale ja osobne som ziadne bolesti necitila, este v ten den ma len sem tam pichlo v oku (pocit ako ked sa pod sosovku dostane nejaka necistota)..myslim ze je to velmi subjektivne, hlavne sa netreba bat a verit katastrofickym scenarom, kazdy to citi inak, ale kazdopadne zivot bez okuliarov a sosoviek za to stoji! prajem vela stastia...

Peťo246

Ja som podstúpil operáciu asi pred 3/4 rokom v Neovízii.Bol som maximálne spokojný. Po operácii som nemal žiadne ťažkosti, do očí som si kvapkal očné kvapky podľa pokynov pani doktorky. Vidím veľmi dobre, športujem,šoférujem a na okuliare som už zabudol.Tak operáciu, ako aj očnú kliniku určite doporučujem.

Minniemouse

Tak ako píšu ostatní... oči neskutočne citlivé prvé dni po zákroku, ale našťastie som nato bola pripravená a oboznámená s tým že to tak bude. Trošku toho trápenia ale stálo za výsledok, ktorý sa dostavil. Bola som na klinike Oftal v Brne a určite by som zvolila znova tú istú kliniku.

Ria_94

No znie to trochu, ale oplatí sa to vydržať. No my keď sme tam boli s priateľom, tak bol najprv na vyšetrení (asi 15minút), a potom mu dali presný čas na operáciu (tá trvala možno 25 minút/obe oči) ... A neviem, odkiaľ si, no my sme boli v Košiciach v Oftume.

petra_beauty

@ Ria_94 to znie skutočne celkom hrozivo :(( Zabudla som sa ešte opýtať, trvala tá operácia dlho alebo bola rýchla? A ešte neviete o nejakých skutočne dobrých klinikách, pretože ide o dosť chúlostivú vec, tak by som si rada vybrala správne

Kristynk_a

kamarát podstúpil túto operáciu a s výsledkom je spokojný, aj on hovoril že tie tri dni po boli oči skutočne veľmi citlivé, ale dalo sa to zvládnuť.. povedal, že by do toho kľudne išiel znova keby mohol

Marcel55555

Môj brat na tom bol, prvé 2 týźdne len doma ležal a zatiahnuté žalúzie, potom si kúp nejaké kvalitné okuliare slnečné minimálne 50 € a ich nos nech si to nepoškodíš :P trocha to bolí ale budeš vidieť v pohode

jajax

určite sa oplatí ....poznám veľa ľudí v mojom okolí, ktorí podstúpili tento zákrok a sú spokojní..takže neváhaj a choď do toho! good luck ! :)