Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co sa stalo? stretnutie

Príspevok v téme: Co sa stalo? stretnutie
Mima8

Ahojte, rada by som poznala vas nazor. Budem sa to snazit skratit.

Cez net som sa zoznamila s jednym muzom (on cez 30, ja 27), rozumeli sme si, mali sme podobne nazory na zivot, pisali sme si aj dlho do rana, obaja sme mali originalne nase fotky, takze ziadne podfuky. V podstate on bol vzdy iniciativnejsi, mala som aj pocit, ze sa mu pacim. Viem, ze chlapi zvyknu aj namotavat, to mi je jasne...

Prisiel den D (piatok) a stretli sme, isli sme na drink, pokecali, vyzeralo vsetko v pohode. Ale od toho momentku ako keby nastal zlom... Komunikacia ochabla, pripadne nebola vobec, az som mala pocit, ze sa mi vyhyba. Tak som mu v pondelok napisala, ze sa mi nemusi vyhybat, ze ja ho nebudem bombardovat. Dostala som takmer okamzitu odpoved, ze mal narocny vikend, tak nestihal. (co mi pride ako blbost, kedze predtym nemal problem odpisovat aj kazdu chvilku, aj popri praci...). Prehodili sme par sprav a kedze bolo uz dost neskoro, tak sa rozlucil, ze uz ide spat. Nasledujuci den nic a ked sme boli aj obaja online, proste vacsinou sa bud vypol alebo nenapisal. Ja tiez nie. Az teraz opat po cca tyzdni, len tak, ze ako sa ma, odpoved som dostala ale dalsiu spravu uz ani neotvoril a to je uz par dni...

Najprv som si myslela, ze caka, ci sa ja ozvem, ze nechcel tlaci, ale teraz je mi uz jasne, ze jednoducho nema zaujem. Aj ked nechapem, ze moj profil pozeral, ale nenapisal... A pritom ja nehladam vztah ani nic, myslela som, ze si rozumieme, ze budeme kamosi a travit pripadne spolocny cas. Samozrejme sa nechcem vtierat ani ponizovat, ale nechapem co sa stalo... Rozhodne som sa pocas pisania nepretvarovala a ani na stretnuti. A fakt to nebol nejaky trapas, ze sme ticho kukali do prazdna a pocitali sekundy do konca... Takze preto tomu vobec nerozumiem... Normalne mam pocit, ako keby mu niekto nieco o mne nahucal, aj ked som mozno uz paranoidna. To, ze nazivo "neprebehla iskra" chapem, ale preco taketo spravanie a nepovie priamo co sa deje...

Otazka znie, kontaktovali by ste ho este poslednykrat, nech je uprimny, kedze sa tak prezentoval, a napise kde je problem alebo by ste sa na to vykaslali?

Zemjak

To, co vsetci ostatny pisu tomu rozumiem... Ale to by muselo byt rande. Nie ako ona vravi ze nezavazne stretnutie. Ak to brali takto obidvaja tak by nemal preco teraz utekat ak by islo len o kamaratstvo. Kamaratov moze mat predsa 1000. Mozno ma fakt nejaku inu a zlakol sa, ze by mu to prerastlo cez hlavu a potom by mal z toho problemy.

miki26

Kašli na neho, ono je to aj tak, že poniektorí ľudia na zoznámkach sú až príliš nároční a lietajú častokrát aj v "oblakoch".

Bohužiaľ udržať kontakt s podobnými ľuďmi je skoro nemožné a keď oni sami nechcú tak aj tak s tým nič nespravíš. Je jedno, či ide o chlapa alebo ženu. Pričom nemusia to byť zlí ľudia, ale čo už no. Keď ťa nechcú seriózne spoznať resp. skôr mať nejaké tie spoločné zážitky tak s tým nič nenarobíš a ani nedonútiš ich.

Musíš to len rešpektovať. Môžeš urobiť len jedno a to, že budeš sa venovať v budúcnosti viac skutočnému svetu ako tomu imaginárnemu svetu. V skutočnom svete nájdeš viac skutočných priateľov.

liberta25

ten chlapec moze niekoho mat a takto sa popri vztahu bavi. mohol zacitit tvoj zaujem, ktory zjavne mas a radsej sa stiahol, nez by si mal narobit problemy. tiez jedna mozna alternativa ;)

Maoam

co chces od chlapa, ktory nema gule na to povedat ti, ako sa veci maju?

bud rada, ze s nim nie si vo vztahu a ze ta neodpalkoval po tom, ako si s nim par mesiacov a uz by bol aj sex atd.

ignoracia a utek - takehoto cloveka by si chcela?

myslim, ze nie

a preco hladas 'vinu' u seba? ty si bola ochotna vypocut si pravdu, nech by bola akakolvek

dovody su casto uplne trivialne, nesadla si mu z nejakeho dovodu, alebo mal zabehnute tri baby a ta druha bola pre neho vhodnejsia ako napr. ty

ak sa zoznamuje online, nemyslim, ze si bola jedina, ktoru stretol a s ktorou si vypisoval (aj ked aj taki su)

bud rada, ze to skoncilo po prvom rande, ze ta nenatahoval dlhsie

ty si sklamana z toho, ze si cakala ferove jednanie a dockala si sa NEotvorenosti a citis sa blbo preto, ze si 'mu nestala ani za to, aby ti povedal preco'

keby aj povedal, myslim, ze tento typus by si vymyslel nieco, co by nezodpovedalo realite

ferovy clovek by ti aspon napisal, ze nema zaujem a je mu to luto a nenechal by ta cakat ako blbu na spravu a nechat sa nahanat..

sewie

zial, bola si prilis dostupna...pisala si s nim stale , kazdy den, ..stretli ste sa a aj potom si ty iniciovala kontakt...nema v tebe vobec ziadnu vyzvu, vobec sa nemusel snazit a preto sa na to vykaslal.
znie to hlupo, divne ale to je najpravdepodobnejsia odpoved..mne sa stalo to iste...a viac krat ...rozumeli sme si, ale ked mal dotycny pocit ze ma rychlo ziskal-ze sa mi isto paci... , vykaslal sa na to, len tak z nicoho nic...
nerada hram hry a ked sa mi niekto paci, chcem sa podla toho spravat, ale zial...casto to nie je stastne riesenie...a tak si proste drzim isty odstup a funguje to 100 krat lepsie...

mozno ma tu teraz zacnete sprdavat, ale chcem ti len pomoct...pokial budes robit tu istu chybu dokola...lepsi vysledok sa nedostavi...

Uz mu nepis...ak sa nahodou ozve, odpis mu po dni...bez vycitiek preco sa neozval alebo zbytocnych otazok, proste uplne v pohode akoby sa nic nedialo...teda pokial onho este stojis...

Moireal

Ignoracia od ludi, na ktorych nam zalezi boli viac ako facka od ludi, s ktorymi mame oficialne nepriatelsky vztah. Chapem ze ta to boli, ovplyvnuje ti to pocit sebahodnoty. Skus prijat to, ze ta to boli a ze je to normalne ludske. Nie ako ti tu vycitali, ze na co sa nad tym vobec pozastavujes. Je normalne ze to chces vediet, aby si sa v buducnosti vyvarovala niecomu podobnemu. Iste je vsak aj to, ze ludi nezmenis, lebo ich o to poprosis. Ludi sa da len inspirovat pozitivnym prikladom a aj to musia k tomu byt dostatocne otvoreni. Takze si nic nevycitaj ale na druhej strane naozaj nesil od neho odpoved. Naozaj ju nedostanes. Asi ti len nechcel povedat to ze nepreskocila iskra. Myslel si, ze ti menej ublizi. No zjavne sa mylil. Ludia vedia zniest pravdu tisickrat lepsie ako falos a ignoraciu. Neviem preco vsetci aj napriek tomu robia opak.
Neboj, tvoja sebahodnota nezavisi od druhych ludi. Ludia mozu zrkadlit tvoje emocie ale na to kym si, nema nik dosah. V kazdom momente sa mozes rozhodnut celkom inak a to v sulade s tym, kym chces byt ty.

psychos

je niekolko dovodov preco stratil zaujem a to:
- poslala si mu fotku na ktorej vyzeras krajsie ako v skutocnosti, mnohe baby aj chalani si fotky upravuju kde potom vyzeraju dokonalejsie ako naozaj su.
- nevonala si mu spravnymi feromonmi cize ste si nesadli pachovo(nemyslim kozmetiku ale prirodzeny pach tela ktory clovek vylucuje a hovori sa tomu feromonova komunikacia
- nezapacil sa mu tvoj hlas a hlasovy prejav, raz darmo ale baba moze byt akokolvek krasna ale ked ma hlas muzny, skriekavy, zachripnuty, pistavy a neviem aky este tak niektorych muzov to odlaka
- nepacilo sa mu tvoje slovne vyjadrovanie a gesta aj to moze byt dovod
- mozno si len bola nevhodne oblecena
- a mozno je len strachopud ktory pri kazdom naznaku mozneho vyvijajuceho sa vztahu berie nohy na plecia ked zacne nieco k babe citit aj taki zial muzi su a je ich dost tzv. poseri ;D

Mima8

Michal, jasne, chapem. Len on si pred stretkom aj sam vyhladal moj FB profil, videl vsetko a chcel sa stretnut, sam to vyhladaval a inicioval. Fotky som mala realne, neupravene, aktualne. Stretko nemalo byt zavezne, nemalo ist o rande (aspon tak to prezentoval aj on), fakt len o pokec, kedze sme si cez net rozumeli. Pochopila by som, ak by som napriklad ja cakala vztah a on nie, tak sa mi zacne vyhybat. Ale proste taka odmlka z nicho nic, preto ma to "dostalo".

A kedze mas skusenosti aj aj, tak baba co ti nesadla, tak si ju len jednoducho "blokol" alebo si jej dal vediet, ze proste je fajn, ale hladas nieco ine? Alebo?

Napriklad viem, ze sa stretol davno aj so znamou a doteraz si sem-tam napisu, aj ked ona uz ma vazny vztah, ostali priatelia...

Tak ja neviem co som takeho urobila, ze mu proste nestojim ani za spravu. No nic. Asi sa nadtym zbytocne zamyslam.

Michal, ak sa ozve aj sam? Co ja po takom case? Co mu mam akoze napisat? Pripadne ak by sme sa nahodne stretli? Vobec si neviem predstavit ako mam reagovat. Tvarit sa, ze sme v pohode? ...

Katka, aspon si dostala odpoved. Aspon vies, ze hladal vztah a sadol si s inou. Zatial co ten moj tvrdil, ze o nic nejde... Ak o nic nejde, nechapem tu ignoraciu, resp. tie strohe odpovede.

Namotat ma nenamotal, to sa podarilo jednemu predtym. :D Takze to viem isto, ze nie. Len ma to asi zaskocilo...

katka...

mne sa stalo to iste. 3 mesiace pisania, namotavania jedno stretko a koniec, prestal sa ozyvat. Ale ja som dostala odpoved, vraj nepreskocila iskra a stretol nejaku inu. 2 dni po nasom stretku. Takze moj nazor, stretol sa asi s viacerymi a vybral si inu. Viem, ze to nastve, aj mna to stvalo, ze sam sa nechala namotat a on si len vyberal z viacerych, ale nic s tym uz neurobis. Bohuzial si sa mu nezapacila az tak, aby dalej nieco riesil.

michal555

No tazko povedat co bol pravy dovod, to vie iba on sam. Ale zazil som niekolko krat tento pocit a to som bol aj chceny aj nechceny. Ale ako jeden z dovodov co som si ja vsimol je ze zeny velmi prikrasluju fotky, alebo si davaju neaktualne fotky ked boli este o niekolko kil lahsie, atd.. A potom pride stretko a zrazu ten chlap je zaskoceny ze pred nim stoji uplne ina osoba ako videl na fotkach. Jedna vec je ako si rozumiete pri pisani a druha ako to cele spracuje ked sa stretnete. Myslim si ze ho bud odradilo nieco z tohoto alebo citil ze ta ma prilis istu a neciti chut ta dobijat.
Kasli na to, najdes ineho ktory ta neodpali, aj ked viem ze to nastve ked si vynalozila energiu na to aby ste sa dostali az na stretko. A kto vie, mozno sa mu to rozlezi v hlave a ozve sa sam.