Tehotna?

Príspevok v téme: Tehotna?
lucikenka

Ahojte moj pripad je takyto. Asi 3 roky vkuse som brala Hak a nedavno mi ju moj doktor zmenil ale nerobila mi dobre tak som ju prestala brat uz teraz druhy mesiac neberem. Momentalne mi meska menstruacia 11 dni v prvy den ked som mala dostat som mala mierne bolesti ako ked mam dostat dva dni som mala taky cudno bielo zlty vytok a zmizlo to teraz ma obcas pobolieva podbrusko a ma trosku bolia aj prsia a to ma vzdy bolievaju ked mam dostat. Myslite ze je to vplyvom toho ze uz.neberiem hak a sa mi to upravi. Po prvom mesiaci ked som ten jeden mesiac nebrala mi meskala 5 dni ale teraz uz mi to pride moc. Pocas tych 2 mesiacov som mala nechraneny styk ale priatel ho vzdy pred koncom vybral. Mozem byt tehotna aj z kvapociek lasky? nevadilo by mi keby som ale mam taky stres si spravit test moj lekar ma dovolenku takze stresujem. Vdaka za rady :-)

lucikenka

Jasne to aj planujem len cakam na svojho ale zaujimave je ze mi plodne dni prisli normalne..nechapem ze ak mozno aj som v tom ci je to mozne..a aj ked hladam na nete nic som o tom nenasla teda moj pripad kazdopadne dakujem za odpoved :-)

ella221

ja som po vysadení HAK nemala menzes pol roka a odvtedy čo som ho dostala je hrozne nepravidelný, aj tri mesiace nič, a potom raz za dva týždne a pod. Takže podľa mňa to kľudne može byť aj zvysadenia.
Ale asi by som radšej zašla za doktorom, nikdy nevieš :)