Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zložitá situácia

Príspevok v téme: Zložitá situácia
Andrej88

Ahojte,

v živote sa mi nestala takato situacia ako prave teraz a to mam 43r. Problem je totiz v tom, ze po rozchode s byvalou priatelkou som si nasiel novu priatelku s ktorou som uz tristvrte roka. Za celu tu dobu som na byvalu nezabudol napriek tomu, ze som ju celu dobu nevidel, ba priam myslim na nu castejsie ako na tu aktualnu. Teraz pred tyzdnom som sa nahodou s byvalou stretol. Pozval som ju na kavu a ona mi povedala, ze tiez na mna celu dobu myslela.. ozval sa vo mne opat ten hormon, ktory patril len jej a srdce mi opat bije len pre nu. Pri rozlucke sme si dali pusu a ja som sa citil ako v raji. Pusa od terajsej priatelky ma od tejto dost daleko.. Tieto dve zeny su pritom uplne odlisne.. terajsia priatelka je na mna ako anjel.. spravi vsetko co mi na ociach vidi, je ku mne mila, pozorna, nema s nicim problem (napr. ked chcem ist s kamosmi na pivo)... byvala je razna osoba, ide si v svojich hraniciach a za ne nepusti.. nema problem vykricat sa za neumyty riad, nepustit ma na pivo a pod. :D teraz sa musim rozhodnut pre jednu.. co by ste robili vy? Mam sa vratit k byvalej a pocuvat hlas srdca, alebo ostat pri terajsej napriek tomu, ze ju za cely takmer rok som ju nedokazal milovat, len kvoli tomu, ze je na mna dobra a podrzala ma v mnohych situaciach?? Terajsia priatelka je do mna blazon, ja ju vsak milovat nedokazem :( a predpokladam, ze ked laska neprisla doteraz, tak ostane tam vzdy len naklonnost a laska uz ani nepride :( Dakujem :)

[zruseny37]

Stojím si za tým, čo som napísala. Odpovede na tvoje otázky nájdeš, keď si znovu prečítaš príspevky. Chápem, že radšej bude mať ženu, čo sa o neho postará, pomôže mu, dopraje pravidelný sex, aj keď ju nemiluje... Tak sa zachová len slaboch. Bývalá ho nechala a posledným stretnutím len vyvrátila fakt, že je šťastný, lebo keby bol, v živote by jej bozk neopätoval. Každopádne to vyhrala ona a on už z toho vyjde len ako blbec, nech to skončí akokoľvek. Buď pokrytecký egoista vo vzťahu bez lásky, alebo chlap pod papučou, dokým si to ženská opäť nerozmyslí... čiže sám.

mam56

Ja som raz prišiel domov, opitý jak delo, čo nemám vo zvyku, namiesto do domu som išiel do maštalne, veľmi dobre som nevidel, tak som prišiel k svinke, pohladkal som ju po chrbte a hovorím jej: Evka, Evka, zase si holá?

mam56

Možno to bol len jednorázový nával citov, ktorý ho prejde. Každá žena je iná a každú možno milovať inak, ale čo má na to povedať tá, ktorá je napr. 7-má v poradí? Však sa nezbláznila, aby čakala za jedným ... celý deň, že?:-)

mam56

Však ešte ani sám neviem, čo chce, tak prečo by mal byť kvôli jednému bozku pokrytcom? Už ju podviedol tým, že dal bývalej jeden bozk? Tým jedným bozkom v sebe oživil všetko, čo s ňou prežil. To všetko, čo bolo pekné, čo stálo za to.

[zruseny37]

mam56, nemiluje aktuálnu a pobozkal bývalú. Za hlasom svojho srdca pôjde, ak dá aktuálnej slobodu, aby si mohla nájsť niekoho, kto za to stojí, ale na to treba byť chlap, čo má gule, a nie pokrytec.

Andrej88

nic som jej o bozku zatial nepovedal.. problem je v tom, ze pri tejto mam na pivo aj chut ist.. ale pri mojej byvalej mi bolo tak skvele, ze som na pivo ani casto nepomyslel.. to nebolo ani zakaz, ale ked som chcel ist tak sa zacala mracit, ze sa jej to nepaci.. a ja ju tak milujem, ze som ju nechcel rozculovat, tak som ani niesiel

mam56

Nie, nehovor jej nič o bozku, to by ste si mohol pekne zavariť.
Treba počkať nejakú dobu, či ide o skutočné city a potom ísť za hlasom svojho srdca.
So ženou, ktorá by mi zakázala ísť na pivo, by som nebol ani sekundu.
Ja som mal presne takú ženu, doslova gestapáčku, neprajem jej nič zlé, ale bol by som radšej, keby dopadla zle:-)
Si myslí, že sa mi niečim môže pomstiť, cez dieťa alebo tak nejak.
Mám ju na háku, nepomstí sa mi nijak. Ešte pôjdem aj na návštevu k jej mame, ktorá je na rozdiel od nej normálna a dáme si kávu, aby ju aspoň šľak trafil.

[zruseny37]

Ak svoju aktuálnu priateľku nemiluješ, tak s ňou nebuď. Okrem toho si ju podviedol bozkom svojej bývalej a s tým by si sa mal čo najskôr priznať. Myslím si, že potom bude rozhodnutie o rozchode obojstranné... Čo sa tvojej ex týka, dobre sa zamysli nad tým, čo bolo dôvodom rozchodu, čudné, že to nevieš, pretože to je podstatné. Ak v tom bolo niečo vážne, môže sa to opakovať...

Andrej88

dela, asi z hnevu :( byvala sa totiz rozisla so mnou, nie ja s nou... a tak som sa jej chcel pomstit a nasiel som si inu a tvaril som sa aky som ja stastny.. cely fb som obsypal fotkami nech ju zial zozerie :( ale to som zakryval zial ktory som mal ja :(