Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sef mi vyznal lasku

Príspevok v téme: Sef mi vyznal lasku
ewka

Pekny vecer, pracujem v zahranici v jednom penzione ako chyzna.Som tu uz vyse 2 rokov s mojim priatelom. Vybrali sme sa do zahranicia pracovat pretoze s priatelom chystame svadbu. Priatela velmi milujem sa som s nim stastna. Moj problem je ten ze dnes mi sef vyznal lasku, po praci si ma zavolal na kavu a tam mi oznamil ze ku mne zacina citit viac ako by bolo vhodne.Bola som v soku, necakala som to. Ja som sa nezmohla na nic ine len na to ze ak chce tak mozem dat vypoved. On povedal ze to isto nie.Neviem co si mam o tom mysliet, teda ani neviem ako sa k nemu mam spravat. Ja priatela opustit nechcem a ani nemienim a sef ma tiez manzelku teda aj spolumajitelku penzionu a aj syna uz dospeleho,takze pochybujem ze on opusti rodinu. Chcem vas poprosit o radu ako to mam vyriesit, ako sa nemu k nemu spravat, kedze doteraz sme mali taky normalny pracovny vztah, sef je k nam zamestnancom mily,ustretovy vzdy sa nam snazi pomoct atd. A teraz neviem co si mam o tom mysliet, teda preco mi vyznal lasku ked vie ze nikdy nebudeme spolu. Dakujem za akekolvek nazory a rady

[zruseny37]

Vlastne vôbec nezáleží na tom, o čo mu ide. Obaja ste zadaní, on pravdepodobne aj o dosť starší od teba. Nič dobré by sa stať nemohlo, dávaj si pozor na neho, to je všetko. Prípadne sa aj zdôver priateľovi, ja by som to urobila.

mam56

Ak o šéfa skutočne nemáš záujem, tak komunikácia áno, ale veľké úsmevy nie.
Normálna baba je z jeho pohľadu malá myška, ktorá pobehuje okolo hladného kocúra:-)

ewka

DELETE k comu gratulujes. Nechapem.

IDYLKA asi som vymleta ale ja sa v chlapoch nevyznam, myslis si ze sa chce len zabavit, lebo prave on mi taky nepride ale v chlapoch sa nikto nevyzna , ani oni sami.

Inak neviem aky odstup si mam drzat, kedze ja som sa nikdy nespravala tak aby som chcela niekoho zaujat alebo zviest. Som normalna baba s kazdym sa snazim v praci porozprvata posrandovat normalne pokecat snazim sa stale usmievat byt mila a to je vsetko. Takze neviem aky odstup, mam prestat komunikovat prestat sa usmievat.

mam56

Musíš si držať odstup, ešte viac ako predtým, lebo každé tvoje gesto by isto zle pochopil.
Ak sa to nebude dať vydržať, tak mu to povedz a keď to nepochopí, tak odíď.