Vy co ste v takychto veciach skusenejsi poradte mi ako zistim ci sa to partnerke paci ked jej to robim tak vzdycha a podobne veci no ved viete ale neviem ci to robi len tak alebo sa jej to naozaj paci
ako spoznam ci sa jej to paci?
Komunikacia je snad najlepsia :P A co sa vzdychov tyka, tak pri najlepsich "takoch" sa dych zrychli, taktiez urcite nieco spravi,ako: bude sa ta dotykat silnejsie, pritiahne ta, napne sa a tak.
presne ako hovori ccc, rec tela ti povie najviac, mimovolne a spontanne pohyby, plynule a prirodzene..
najistejšie to spoznáš podľa reakcií tela priateľky..telo neoklameš, takže si všímaj ako reaguje jej telo na tvoje dotyky a tie vzdychy..nie sú až také podstatné
elablue jasne, ale ja myslim, ze je to o dovere, na konci som napisala, ze ak si chce byt isty, tak nech sa jej spyta, ale podla mna ak ta clovek klame v sexe, teda je to dost ubohe potom, ved neviem myslim ze ak nie su pubertiaci, tak by tam takyto problem byt nemal. Mne tiez nesedel kazdy, koho som mala, akoze nemala som ich neviem kolko,ale ked sa mi nieco nepacilo, vzdy som sa ozvala. Ale je pravda, ze hlavna je komunikacia a netreba sa hambit, ved ked uz sa s niekym milujes, tak sa s nim musis vediet aj porozpravat:-)
No vies soraja ale ja som mala napriklad kamosku co sa mi priznala ze sex jej nic nerobi ale tak nechce aby to chalan zistil tak vzdycha ostosest.Mmoho zien predstiera orgazmus takze radsej sa treba spytat co jej robi dobre lebo len samotne vzdychanie neni dokaz.
nevedomy, myslim ze keby sa jej to nepacilo, tak by nevzdychala urcite, mne ked sa nieco nepaci, tak to partnerovi poviem, a ked si chces byt isty, tak moma ma pravdu, spytaj sa jej :-)
Komunikacia vo vztahu je dobra vec... Skus sa jej to priamo spytat.