Ahojte, dá sa podľa vás dlhodobo žiť v zväzku, keď muž nevie ženu sexuálne uspokojiť kvôli menším rozmerom? Zaujímajú ma vaše názory, skúsenosti...
Ďakujem.
Vzťah bez uspokojenia
aby som este dodala, v minulosti som mala sex s muzoms extremne malym penisom, cca 8-9cm pri erekcii, sex trval asi minutu, ale mala som orgazmus. velmi ma totiz vzrusoval..myslim teda ze je to vsetko o tej psychike a chemii.. zial..lebo tamten riesil 3baby naraz..
a este myslim ze ked chlap viac priraza ,robi to drsnejsie a ked to vydrzi dlhsie, moze zena dosiahnut orgazmus... moj vydrzal raz dlho ked si dal dva pohariky vina..sex bo lodviazany a skoro som dosiahla orgazmus. bol to doposial nas najkrajsi sex .. holt ti verni mili a dobri muzi mozno nie su borci v posteli ale no povedzte, chceme vzrusujuceho debila??:D
mam rovnaky problem ten moj ma sice dost ,cca 17cm a niekedy o tom ani poriadne neviem ked sa milujeme..zalezi od polohy velmi, a niekedy mam pocit ze zazitok velmi ovplyvnuje aj kondom..parkrat sme skusali bez ,bolo to riskantne ale o moc epsie a intenzivnejsie preto rozmyslame nad inou formou natikoncepcie(naplaste)...
zaroven tiez mam partnera torý si ziskal skor mna,tuzil po mne viac ja som nebola z neho hotova a trochu mi tam chybala iskra a nebyvam taka nadrzana nanho ale mam rada tu blizkost a tie city a ked sa uvolnim ma to aj vzrusuje, nie je to 100%ny sex ale jeho povaha a pekny vztah su mi asi prednejsie.. obcas sa aj trapim ci dobre robim,aby to nahodou raz na tom nestroskotalo ale je mi luto ho nechat mam ho rada....
Ďakujem za radu. :)
Veľkosť penisu v drvivej väčšine to, čo robí, alebo nerobí dobrý pôžitok zo sexu. Beztak všetky nervové zakončenia sú len zvonka a pri vstupe do pošvy. Je to len o technike, ako ho využíva. Príklad: môj penis nepatrí medzi velikánov a chválabohu pri erekcii ani k trpaslíkom, ale viem vniknúť tak, že ho nebolo cítiť a zároveň tak, že bol cítiť až moc.
Celý pôžitok zo sexu je teda na oboch. Preto by ste mali sebe venovať dosť času na to, aby ste obaja zistili, čo má kto rád a ako. Hlavne aby tvoj priateľ vedel, ako má vnikať tak, aby si mala z toho rozkoš.
Toť vsjo.
Nie je zase úplne malý, taký priemer (možno 13cm) pri erekcií. Je to môj prvý sexuálny partner, milovanie s ním mám rada, ale je to skôr kvôli tomu, že cítim rada jeho blízkosť. Pri samotnom sexe mám také zmiešané pocity, ja nemám pocit, žeby som raz mohla dosiahnuť vrchol, pretože ho tam cítim, ale asi nie dostatočne. Viem, že to vyznie blbo, ale ja neviem vyjadriť, aké to je. Môj priateľ sa kvôli tomu trápi. Rada by som vedela, aké s tým majú skúsenosti iní, resp. čo si myslia.
uf, no maly je v tomto velmi relativny pojem, takze zalezi, aky velmi maly je. ak ho citis, je to fajn, plus si mozte zaobstarat vibrator. hoci paradoxne, ti s malym nan ziarlia miesto toho, aby si uvedomili, ze to moze sexualny zivot len zlepsit. ak ma vsak priatel velmi maly a ty si dostatocne ziadostiva, tak to bude problem a skor to nevyjde ako vyjde.