Dobrý deň, prosím vás, aké máte skúsenosti s výdržou dočasnej vložky v zube? Rozpadla sa mi plomba, z nejakého dôvodu mi zubár (nie môj, pretože môj nemal čas ma vziať) dal iba dočasnú výplň. Odchádzam na 4 mesiace do zahraničia, tak by ma zaujímalo, či mi tak dlho môže tá vložka vydržať, pokiaľ to miesto budem šetriť a žuť viac na druhej strane. Zubár mi diplomaticky neodpovedal na otázku, koľko to asi tak vydrží
Vložka v zube
A je ta vlozka cistobiela a smrdi ako smrad nachadzajuci sa v zubnej ambulanci zmiesany so skoricou, ze ti az z ust smrdi z nej? Taka vlozka ti dlho nevydrzi, mozno tak dva tyzdne. Ona vypadne, nech by si sa akokolvek snazila. Mne to davala skolska zubarka.
Odlietam už vo štvrtok a len dnes ma konečne nejaký zubár vzal, ale vyriešil to len takto...neviem či má zmysel, aby som hľadala ďalšieho a zajtra prípadne vo štvrtok mi to zaplomboval, ak by ma to mohlo začať bolieť..doteraz nebolí, nechcem aby začalo
nie, rozpadla sa mi plomba a z nejakého dôvodu to zubár nemohol zaplombovať, lebo by ma to vraj mohlo bolieť..mala som tam nejak vrastené ďasno a krvácalo to ked mi vybral plombu, tak tam dal len tú dočasnú výplň..
ta vlozka bola na co, mala si mierne zapaleny nerv?
no v zahranici zaplatis tucny cash, skus to vyriesit teraz, vlozka je podla druhu na tyzden-dva-tri, alebo chod k inemu zubarovi, je dobre dat si chrup do poriadku, pred takou niekolkomesacnou turou
no moja zubárka ma nevie vziať, proste sa to nedá..musí to vydržať
4 mesiace je vela. Docasna vlozka sa vola docasna, lebo sa pouziva pocas liecby. takze musis si to najprv opravit a potom odcestovat