AKY NAZOR MATE NA TAKYCHTO LUDI: Zijem v jednej domacnosti s partnerom ktory ma nie najlepsiu povahu. Hadky nevie riesit v klude a aj najmensia malickost ho vie nastvat.
Co mi prekaza je to ze je prchky a castokrat vybusny. Ak je nahnevany tak cloveka pouraza v priebehu sekundy. Nanajvys sa mi vobec nepaci ak ma na mna nevhodnu poznamku typu: chod sa osprchovat, smrdis. To ma vie urazit najviac kedze sa sprchujem kazdy den. On to bere akoby nic. Ze sranda. Ak ja poviem Co si myslim hned sa urazi no urazena by som mala byt ja. A pri hadke ked hovorim svoje nazory on to ma uplne na haku a povie ze on sa so mnou bavit nebude. Lenze hadky treba riesit a najst kompromis pre oboch, a nie ked sa s nim rozpravam tak ma ma na haku a este povie nech som uz ticho. Napr vcera vecer sme sa pohadali a opat to iste. Ja sa s nim rozpravam a on ide Radsej na Facebook namiesto toho aby sme sa spolocne porozpravali. Pocas toho ako som sa ja s nim rozpravala Hned vybuchol a este si isiel aj lahnut do obyvacky. No zjavne mu nedochadza ako sa chova. Je zname ze pravda sa pocuva tazko, hlavne v jeho pripade. Uz mesiac mi slubuje ze sa zmeni no zmena zatial ziadna. PORADTE, AKO DALEJ POSTUPOVAT PRIPADNE AKU METODU KOMUNIKACIE ZVOLIT.
Je normalne ako sa sprava?
tu otazku nemyslis vazne, skor je na zvazenie, ze potrebujes uistenie o tom, ze to, ako s tebou zaobchadza, je ok...
toho partnera mas na to, aby si sa spamätala, ak to pochopis teda
Ukáž mu,kde je východ a dvere za ním poriadne zamkni, možno chlapec konečne pochopí.Ber to tak,že máš vlastne šťastie,že sa prejavil počas spolužitia a nie až v manželstve.To si k Tebe dovolí už teraz a vieš si to Ty predstaviť,aké by to bolo,keby ste nežili na skúšku,mali deti?Pozeraj na seba,na to,čo chceš Ty,sú aj lepší od neho.
Rozchod..
No hej hadky su normalne vo vztahu, ale nemas sa len ty trapit a iracionalne nechat sa nicit a nechavat si vybijat jeho komplexy na tebe.
on si ta ma vazit a robit ta stastnou:)
Ja viem, ze je to tazke ty sa snazis, trapis bez vyznamu ale uvedom si svoju hodnotu. a nebav sa s nim kym ti nezacne dvorit... ak nezacne, tak nestoji ani za jednu slzu
ahojky. Akú máš angličtinu? Poznám jednu dobrú knihu, ktorá môže veľmi pomôcť k tomu, aby vzťah fungoval ako partnerstvo :) Je mi ťažko sa tu rozpisovať, je toho dosť veľa :) Tá kniha by ti mohla pomôcť presne v tom ako komunikovať, ale hlavnou súčasťou tej vhodnej komunikácie je postoj a v tom je tá kniha tiež skvelá, pokiaľ sa teda človek chce pozrieť na vec z iného uhla a dá tomu šancu.
A možno by ti tie informácie pomohli uvedomiť si, že to nie je vhodný partner, kto vie. No možno potrebuje len iný prístup a bude reagovať inak...