Ahojte, chystáme sa v lete s partiou na dovolenku. Vybrala som Bulharsko, ale nechám si rada poradiť aj inú destináciu vhodnú pre partiu mladých ľudí.
Budem rada ak mi poradíte nejaké lacné ubytovanie blízko pláže aj centra (najlepšie asi nejaký penzión, prípadne apartmán kde by sa vošlo asi 6 ľudí).
Čo sa týka ceny doprava + ubytovanie tak by som bola rada ak by to vyšlo do tých 200 - 250€.
Chceme isť autobusom tak ak máte skúsenosti aj s nejakou dobrou a spoľahlivou cestovkou. Ideme prvý krát tak by som to asi radšej riešila cez cestovku ako na vlastnú päsť.
Pozerala som aj rôzne ponuky cez zľavove portály. Máte niekto skúsenosť s kúpou dovolenky takýmto spôsobom?
Dovolenka - Bulharsko - Primorsko
detaily ti velmi nedam, lebo uz je to davno, ale odporucam primorsko.
pekna voda, zmiesane plaze, mozete sa milovat v pieskovych dunach - pri zapade slnka je povrch piesku este prijemne teply, ked zaboris nohu hlbsie, zase chladi... :-)
jedlo je vynikajuce, najma rozne miesane salaty na grecky sposob, pripadne morske plody, rozne muslicky, lasturky, atd.
cenovo to tiez bude vychadzat dobre, je to stale lacna krajina, hoci turisticky vychytene oblasti su urcite drahsie nez vnutrozemie.
cesta autobusom sa da zvladnut, najma kym ste mladi. treba vyuzivat kazdu prilezitost natiahnut nohy, ci uz do ulicky alebo sa ist prejst ked bude prestavka. skusit mozete pohladat aj letecke spojenie - dnes sa da najst letenka aj za uplne smiesnu cenu, ale plati cim blizsie je datum letu, tym vyssia je cena.