potreboval zistit ci ma miluje

aliasska

Ahojte, mne sa to stalo s byvalym a aj terajsi vymysla.
No prva vec co poviem, ze chlapi su velke deti a kym nevyrastu, tak takych excesov este porobia vela, to je uz o zrelosti a niektori sa z toho nedostanu nikdy...zavisi ako si ich maminka rozmaznala.

dalsia vec, ak to citis ze ta nelubi , si si vo vztahu neista - a to moze byt but tebou a tvojim sebavedomim alebo sa chova tak, ze ti tu neistotu dava. Vtedy mas dve moznosti - alebo cakat kym si to ujasni alebo byt tvrda a raz na navzdy si to s nim vyjasnim- to zavisi zase od toho, co si zac ty.ak sa rada hras, tak hraj jeho hru , ale vtedy to chce riadne sebavedomie a pevne nervy, a ak nie, tak mu ukaz co chces a ak ti to nemoze dat, skus ho postrasit a odid... jednoducho povedane.

problemova007

ahoj mne toto spravil raz jeden....povedal mi ze ma miluje,potom sme sa trocha pohadali ale este sme spolu nechodili...a nakoniec mi povedal ze radsej bude lepsie ked spolu nic nebudeme mat...ani o 5 minut mi vola ze aku somarinu povedal ze to mal len nervy ze sme sa pohadali zacal na davat na vsetkych chlapov ze su svine.....to bol pocit.....normalne som sa rozplakala ked som s nim telefonovala....odvtedy spolu chodime...uz asi 3 mesiace.....i ked za ten cas co splou chodime uz mi vela krat povedal ze ma lubi....ale uz nikdy ze ma chce nechat...ani naznak potom......mozno ten tvoj dostal strach alebo je fakt svina......

bubka

no podobne stym vyhrazanim a smrtou to bolo aj u mna a dokonca aj vymysli o chorobe ako je rakovina takze nadhera a skoro som uverila a vratila sa spat chvalabohu na poslednu chvilu som to nespravila

jacquelin

no vies prave som sa rozisla s chalanom po dost dlhom case (3 roky) lebo si niesom ista co k nemu citim..a myslim ye je to lepsie, akoby som mu mala hovorit ye ho milujem a pritom by to nebola pravda.. aj ked nie naschval...

trini3

takze si mam najst nejakeho ineho chalana aby som zistila ci ma este chce?:))))a mozno si chcel len nechat otvorene zadne dvierka pre pripad ze by nikoho nenasiel a potom by sa vratil a ja nech cakam ako sliepka na bydle kedy si on premysli co vlastne chce. keby som ho aspon tak velmi nelubila by ma to potom tak netrapilo a neuvazovala by som neustale o tom.chlapi su divni

alenka

No tak ja som raz nechala jedneho chalana lebo som nevedela ci ho chcem a ci ho vlastne lubim.. no a potom si nasiel inu a priiserne som tomu dievcatu zavidela a mi liezlo na nervy ked bol s inou babou a tak ( ale nerobila som ziadne ziarlivostne sceny skor som to zakryvala ze mi to vadi) a potom som sa pokuisla o nho este raz a teraz viem ze ho lubim ...-.... takze mozno niekedy si to aj ten druhy uvedomi ze ju(ho) miluje

trini3

no mna chlap pustil k vode s odovodnenim ze nic uz ku mne neciti a potom o par minut nato povedal ze by sa este mozno niekedy vratil len nevie ci by som ho este chcela spat.ako doteraz nechapem o co mu islo???

Soraja

bubka chalpi su obcas svine, mne byvaly urobil taku vec, ze sa so mnou rozisiel koli inej a potom ked som si ja nasla noveho priatela, tak chodil za mnou ze ma chce spät, a podobne kraviny, ze sa zabije s avyhrazal. no smola, nevratila som sa. Taky chlap ti nestoji za nic, je to len dalsi sviniar z tej velkej kopy sviniarov (nevravim o vsetkych chlapoch,aby sa niekto neurazil). NO skoda, ze si na takeho natrafila, ale ked uz mas ineho, tak je fajn:-)))