zdrvaim spoznal som jedno dievca velmi sa mi zapacilo a ona mi vravela ze mam u nej sancu po dlhsom case mi vravela ze si ju ziskavam a trosku sme sa zacali spolu maznavat.ziadny sex.stale mi vravela ze mam u nej sancu a podobne veci.nakoniec s toho vyslo iba jedno velke klamstvo a povedala mi ze ona chce mojho kamarata ktoreho trosku pozna ze sa do neho zalubila.neviem potom naco mna namotavala a klamala.chcela sa cezomna dostat k nemu?.vzcitala mi urcite veci ale na nom ich nevidela.teraz neviem co si mam o tom mysliet?moze to mat vplyv na kamaratstvo?nechcem byt svina a nedopriat im.dost sa ma to dotklo.nemali sme ako kamarati co maju zaujem o jednu zenu radsej ustupit obaja aby sme neznicili kamaratstvo?
Trojuholnik
A keby je to naopak? Ze by ten kamarat siel po nej a aj ty a ona by sa zas po tebe tak by si ustupil? aj keby ju chces a ona chce teba? bol by si schopny sa vzdat ,,lasky,, pre kamaratstvo? Teraz ked vies ze nema zaujem o teba zaujem tak chces riesit aby ju nemal nikto,.
Určite nie...závisť nie je namieste. Ak to je skutočné kamarátstvo tak bude fungovať aj keby ten trojuholník naozaj vznikol. Ak nie tak to kamarátstvo nebolo.