Skora tuzba po dietati

Príspevok v téme: Skora tuzba po dietati
kika820

Pekny den.

Mam priatela s ktorym som kratko, cize par mesiacov a vyskytla sa u mna tuzba po dietatku. S partnerom byvame u jeho mamy a jej priatela Mimo SR a na to ze sme spolu kratko, uz tuzim po dietatku. Neviem cim to moze byt. Priatelovi som o mojej tuzbe mat dieta este nepovedala, Kedze mozno by ma aj vysmial ze preco tak skoro. Ma niekto z vas podobnu skusenost? Dakujem za kazdu dobru radu.

zewa

Vsetko s rozumom :)
Najskor budujte svoj vztah, aby stal na pevnych zakladoch, potom mozete don priviest dieta. Nie naopak. Uzivajte si. Deticky su krasne, ale je to hromada starosti. A hlavne velka financna zataz. Vela parov sa po dietati odcucdzi, ak nemaju stabilny zaklad. Je fajn, ze tuzis po detoch a kludne to povedz aj partnerovi, ale nemozes chciet vsetko naraz. Mohla by si tak velmi lahko o vsetko prist.

[zruseny37]

Jasné, aj ja túžim po deťoch už dlho, ale fakt, že potrebujem mať najprv zabezpečené vlastné bývanie, stabilnú prácu, možno aj niečo našetrené, ma zabrzdil, aby som si najprv vyriešila tieto záležitosti.

joleen

Ja keď som sa dala do kopy s mojim partnerom ca 3 týždne neskôr sa má pýtal či mám rada deti a ja som mu odpovedala že áno Áno on nato že urobíme? Ggg ja som bola pomimo :D o pár mesiacov neskôr keď už nás vzťah bol hlbší sa znovu pýtal takže on to myslel vážne ja vtedy myslela že sa len robí srandu ;)

Či je to skoro u teba neviem každý z nás je na tom inak ale bude lepšie keď ešte pockas mať dieťa nie je ľahká vec keď máš Dobrú prácu a strechu nad hlavou všetko zabezpečené a hlavne hlboký a Dobrý vzťah tak sa o tom môžete porozprávať