Popôrodná depresia

Príspevok v téme: Popôrodná depresia
smutná mama

Mám 4 mesačnú dcéru a po pôrode sa u mňa rozvinula popôrodná depresia. Bola som na Paretíne, Tritticu a Frontine, no ani po 4 mesiacoch sa mi stav nezlepšoval, tak mi doktorka upravila liečbu takto:rano 1 helex 0,5 mg, 1 ALVENTA 75 a 1 ANFRANIL, na obed Frontin 0,5 a Paretin, ku večeru Frontin 0,5 a večer helex 0,5, 2xAnafranil a 1 Trittico. Asi po dvoch týždňoch som pociťovala zlepšenie, no 4 mesačná dcera mi ochorela, mala vysoké teploty, hnačky, vysoké CRP, hrozila nam aj hopitalizácia, na všetko som bola sama. Strašne som sa zľakla, veľmi som sa o ňu bála, mám pocit že možno išlo aj o nervové zrútenie, dcéra je už 5 dní v poriadku no mne je odvtedy príšerne zle,strašnú úzkosť mám celý deň,hlavu mám strašne zavírenu,mám pocit že sa zbláznim, neviem sa na nič sústrediť, mám strach byť s nou sama,nedokážem skoro nič urobiť,no je to peklo. Kontaktovala som aj svoju psychiatričku, no ona len že to nemám vzdávať, že musím sa pozbierať a ísť ďalej atď... No len keby to išlo. Aký máte na to Vy názor? Tú upravenú liečbu mám iba 3 týždne. Neviem fakt čo mám robiť.