Uplne bez emocii a straty chuti do zivota

Príspevok v téme: Uplne bez emocii a straty chuti do zivota
ssss.11

Ahojte, poradte mi co sa to somnou deje. Uz samu Seba nechapem a,nezvladam. Beriem ad tianeptyn mylan a tiapridal....mam pocit ze nic mi nezabera! Uz su to stvrte AD a neustale sa to zhorsuje. Sice uzkosti zmyzli. Ale ten neustaly pocit ze ludia na mna pozeraju rozpravaju o mne toto mam stale v hlave. Mam aj soc. Fobiu. A k veci, trapi ma ten pocit uplneho prazdna,jak v hlave tak som aj bez emocii. Chodiaci clovek bez duse. Nevem sa tesit,radovat nic ma nebavi a sa mi nechce. Len spanok spanok spanok....
Nespoznavam sa. Kedysi som bola zdrave vesele dievca. Teraz sa citim jak troska co padla az na dno.
Chcem mat nejake sny, motivaciu zaluby nieco co ma bude bavit. No ja som uz taka vymleta asi s liekov ze nic ma nezaujima.
Mi je doplacu ked vidim ostatnych veselych usmievavych a ja sa neviem ani zasmiat uz.
Prosim, co mam stym robit?

Delete 2

Vieš čo by bolo zlé? Ak by si len na dno padala a nikdy nedočiahla...Takto máš niečo pevné aspoň pod nohami a z dna sa už dá odraziť niekde vyššie :)

Viem, že sa to ľahko povie ale už keď si raz tam, tak už nikde hlbšie nespadneš a tým pádom sa ani neutopíš. Môže byť už iba lepšie..už horšie byť nemôže...ver mi :) Aj ja som tam bol :) A odrazil som sa od dna :)