Rakovina prostaty

Táto diskusia patrí k článku: Rakovina prostaty
Rakovina prostaty

Rakovina prostaty patrí v súčasnosti spolu s nádormi pľúc a hrubého čreva medzi najčastejšie nádorové ochorenia mužov. Postihuje predovšetkým mužov po 50-tke, pričom so stúpajúcim vekom sa jej výskyt výrazne zvyšuje.

petra_beauty

Prepáčte, že som vám o tom nenapísala aj niečo viac, ale som v časovej tiesni, takže nie celkom stíham :) Ale v prípade nejakých otázok ma kľudne kontaktujte, možno budem vedieť poradiť.

petra_beauty

Dobrý deň HankaAnka, ja som sa zaoberala touto témou z dôvodu vypracovávania semestrálnej práce a teda som si o tom hľadala pomerne veľa info. Rozhodne ide o zaujímavú aleternatívu ku klasickej liečbe. Stojí zato si o tom zistiť viac informácií. Poskytujú dokonca aj knihu po odkliku na tú stránku niekde nájdete na ňu odkaz ;)

HankaAnka

ester851 máte o tom aj nejak viac info resp má niekto vo vašom okolí skúsenosti?? alebo ten link zdieľate len tak??

Baborka

Hlavne by sa mali prelomiť ľady v neinformovanosti ľudí, pre ktorých je rakovina synonymom smrti. Je to zákerná choroba, ktorá sa však dá liečiť ak sa objaví včas.

ester851

Do pozornosti dávam stránku www.protonymuzum.cz, kde sa možete dočítat o protónove liečbe, ktorá má veľké úspechy hlavne s liečbou karcinómu prostaty.

trojklanny

Muži by si mali prečítať príčiny vzniku rakoviny prostaty a nie už chemickú liečbu, či radioterapiu, ktorá je len potláčanie a udrzovanie choroby! A prečo by sa muži mali báť bielych plášťov? Toto môže napísať len žena. Nechať si pchať hrubé palce do konečníka nie je fakt nič príjemné, veď ani poväčšine žien to nemá takto rada, tak nechajte mužom voľné rozhodnutie...
A liečba rakoviny prostaty je určite aj bez chémie.

Nika_nika

Mužom, ktorí sa obávajú komplikácií po zákroku alebo po konvenčnej liečbe doporučujem prečítať si knihu Protonoví bojovníci, ktorú si možete stiahnuť na www.protonovibojovnici.cz prípadne info nájdete aj na facebook – centrum protonove lecby v Praze

Sona345

Tento článok by si mali povinne prečítať všetci muži. Čo sa týka lekárov, mám pocit, že bielych plášťov sa boja viac ako malé deti. Klobúk dolu pred všetkými, ktorí pravidelne chodia na preventívne vyšetrenia