Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je grilovanie zdraviu skodlive?

Príspevok v téme: Je grilovanie zdraviu skodlive?
hrianka

Teraz vsade v letakoch reflektuju predajcovia na grilovacky a opekacky vsetkeho mozneho od klobas, parok, jaternic, zeleniny atd.
Ze je cas grilovaciek a opekaciek. Ale ja sa pytam, nieje to zdraviu skodlive takto ohnu a dymu vystavovat potraviny ked vieme ze opekanie vytvara v potravinách karcinogenne latky. Ako niektorých poznam tak griluju kazdy vikend vselico mozne. A ze vraj grilovana zeleninka je zdrava. To co uz je za nezmysel. Ved v grilovanej nieje ziadny vítamin, ziadna vyzivna latka. Mozme sa potom cudovat ze uz ludia v mladom veku maju rakovinu.
Co si otom myslite? Uvedomujete si Vy co grilujete ako skodite pomaly a nenapadne svojmu zdraviu?

miroka

Pre mňa vedeckým dokazom je moje telo. Všetky štúdie sú nanič pokiaľ to človek nevyskúša ako sa hovorí na vlastnej koži. Živá prírodná surová strava je to najlepšie čo príroda vymyslela pre človeka. Ćlovek varí stravu hlavne preto aby bola chutnejšia. To je síce pravda , ale je aj zdravšia, keď sa zabijú varom doležité enzýmy ? Ćlovek zabije stravu skor ako sa dostane do tela.

trojklanny

Ako píšeš, grilovanie=karninogén=rakovina. Tak poďme si do tela dať nejaký karninogén a potom poďme tu vypisovať,, mám rakovinum".