Ahojte ľudia
Keď si kefujem vlasy tak je mi do plaču taký chumáč vlasov tam mám. Alebo na tričku.
Neviem čo mám s tým robiť. Pijem a jem kyslomliečné výrobky, jem zeleninu a ovocie, mám normálnu funkciu štítnej žľazy, neviem ako som na to s nadobličkami. Mám v norme draslík a sodík a aj hemoglobín aj krvný obraz je v norme a aj pH moči a aj krvi je v norme. I napriek tomu mi padajú vlasy.
Zajtra idem na krv na minerály a vitamíny. Neviem čo mi chýba. Aj pri nedostatku B6 a B12 môžu padať vlasy a aj šedivieť.
Ale po vysadení antikoncepcie čo už ju neužívam tri roky sa už museli nahradiť ten vit. B6 a B12 a C horčík, zinok, kremík, vápnik, fosfor a ja neviem ešte čo. Či nie?? Kto má s tým skúsenosti?? Už neviem čo mám jesť. Vyradila som jednoduché sacharidy, nejem všetko čo má zlé tuky čiže mastné zlé stráviteľné jedlá. A jem a napriek tomu chudnem a padajú mi vlasy.Vážila som 58 kg a potom som schudla a vážim 54kg a meriam 168cm a už nemôžem schudnúť ani kilogram inak budem mať nadváhu. Ale mám problémy aj s jódom?? Keď som pred troma rokmi užívala antikoncepciu tak som mala veľmi časté žaludočné problémy a užívala som na to lieky proti kyseline a pomáhalo to a neviem či mi to nemohlo aj v jednom ublížiť čo sa týka vitamínu B12, že vraj ho znižuje. Alebo mám zlé strebávanie živín v tenkom čreve???
Ničomu nerozumiem. Po testoch budem múdrejšia. A potom napíšem čo a ako.