Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sklamana v laske

Príspevok v téme: Sklamana v laske
lenttta

Mala som priatela 10 mesiacov. Zo zaciatko bol uzasny a starostlivy. Kupoval mi darceky atd... On ma 34 r a ja 29 r. Po case kazdy druhy mesiac vyvolal hadku za nejaku hlupost. Vzdy to skoncilo rozchodom. Nechal ma 2-4 dni trapit a potom sa ozval. Vzdy mi prejavoval lasku a vzdy ked som v niecom potrebovala pomoct bol ochotny. Sice som bola s nim asi 1 az 2 dni v tyzdni lebo je stale v praci. Je to malo kedze byva vo vedlajsej dedine. Teraz v nedelu sme mali ist na vylet ale nepovedal cas o kolkej hodine. Bola som v sprche a nasla si neprijaty hovor a zavolala naspat a uz vtedy bol nervozny ( teda vzdy ked som mu nedvihla).Tak ze vraj za 30 minut ideme. A ja ze pome za hodinku lebo mam mokre vlasy. A potom mi len prisla sms, ze ma serie a som hnila darebna a neviem co este a mala som byt davno nachystana.Dnes mi zase poslal sms, ze somnou skoncil ale ze do prace ma kazde rano zavezie a berie ma ako kamaratku. Trapim sa a nrviem co si mam o tom chlapovi mysliet. Mam pocit,ze ho to tesi ked ma kopne za kazdym do ri...Ja som sa mu potom vzdy strkala prosila o odpustenie aj ked som nebola na vine. Uplne ma opantal. Co tym sleduje? Dakujem za radu.

Aless

Uvedom si ,že ty nie si hračka!Už dávno si mala od neho odísť,v žiadnom príapde sa k nemu nevracaj aj keby neviem ako prosil,keď je raz taký tak bude vždy taký už a s ním by si dobrý život nemala..Ukáž mu,že nie si hocijaka baba..Nedaj si skákať po hlave a ukáž mu ,že máš nejakú hodnotu..Ale v prvom rade sa na ňho vykašli,čím skôr tým lepšie,aj keď ho ľúbiš ,ale príde taký ,ktorý TEBA bude skutočne ľúbiť.

Bandolera

Ukaz mu, ze nema nad tebou taku moc ako sa zdalo. Odmietni aj vozenie do prace, na co ti je taky clovek v tvojom zivote?

lenttta

Dakujem za radu. Ved on caka, ze sa mu znovu budem strkat a prosit o odpustenie. Mesiac by to bolo fajn a znovu to iste. Chce byt len kamarat ale do prace ma chce vozit nadalej. Ved ked niekoho nechcem, tak urcite by som ho nevozila do prace. Mate pravdu. Je to psychicke tyranie. Uz aj doma mi dohovarali, ze som hlupa a pri takom chlapovi skoncim na praskoch.

Slobodna

"on vie, ze ho lubim a som na nom zavisla. Manipuluje so mnou ako chce, vzdy mu odpustim."
Odpovedala si si sama. Niekto si lasku nevie vazit, len raz mu mozno uz neodpustis a az ked strati, mu mozno trkne co mal. Asi to bude zniet nelogicky ale prave tymto tyranim si ta k sebe priputava stale viac. No casom budes taka sputana, ze sa budes snazit uniknut.

[zruseny37]

On rozum má a robí si s tebou, čo sa mu chce. Ty by si mohla mať tiež rozum a vykašľať sa už konečne na neho, ak chceš mať normálny vzťah.

lenttta

V aprili to bolo za to, ze som jemu a sestrinmu priatelovi urobila desiatu do prace. Zase sa somnou rozisiel. Nechapem o co mu ide. Vo februari som dostala od neho mobil za 800 eur a predsa by to nedaval len tak nejakej zene s ktorou to nemysli vazne. Este v nedelu rano mi pisal ako ma lubi a par hodin na to rozchod. Ako keby ho to tesi. Neviem co takym spravanim sleduje a on vie, ze ho lubim a som na nom zavisla. Manipuluje somnou ako chce, vzdy mu odpustim. 34 rocny chlap by uz mohol mat rozum.