Treba si u kardiológa vyzliecť podprsenku?

cjd

Pred 2 týždňami som bola teda u kardiológa a nemusela som si ju dávať dole. Pri vyšetrení bola aj mama. Robili mi EKG a sono.

Ninaaaa

Ja chodím na kardiológiu každé 2 mesiace nakoľko som 5 mesiac po operácii srdca a podprsenku si vždy musím vyzliecť. Mám tiež 15 rokov a pred operáciou bol so mnou na vyšetrení v BA otec a hoci som sa hanbila, na výber som nemala a vlastne som radšej mlčala.
Dnes už viem, že to bola nepodstatná vec, nakoľko ho vôbec nezaujímali moje prsia ale ja a moje srdce. Vtedy som to brala inak, ale teraz je to už o.k..
Nerieš to, bude to nepríjemné, ale určite prežiješ a po vyšetrení Ťa to už trápiť vôbec nebude.

miracle

Ja som pri EKG nevyzliekala lebo mám stredne veľké prsia čiže netrebalo a EKG robí sestrička.
Pri ECHO trebalo vyzliecť a robila ho lekárka.
Ak ide s tebou mamka tak ti snaď nebude vadiť že uvidí tvoje prsia veď aj ona ich má. A otec môže toľko počkať v čakárni načo ich tam oboch.
A ako ti to ktosi písal, záleží aké veľké prsia máš či sa ti rozlievajú po hrudníku keď ležíš alebo nie. Ale máš len 14 takže asi nie.

Slobodna

Ja som oproti nemu sedela v podprde a cely cas rozhovoru sa mi do oci nepozeral, co bolo dost neprijemne. Pri EKG dole ale to ti urobi sestricka. Mas 14 zlatko, podprda este ziva prazdnotou, pockaj ake neprijemne to bude, ked ju budes mat plnu.

LMarika

Ak tam bude EKG, podprda sa musi vyzliect. Ked som bola v tvojom veku, tiez by som sa bola hanbila asi len pred rodicmi, ale pred lekarom nie :D Je to normalne pre tvoj vek. A rodicia nech pekne zostanu vonku, alebo nech tam s tebou vobec ani nejdu, ved si uz skoro dospela.

kardiov.

vieš o čom je kardio vyšetrenie? podprsenka musí ist dole inak by ti ho ani nerobila cez podprsenku sa to nedá.. a sú to tvoji rodičia tak čo riešiš a myslim že rodičia skor budu kukat na monitor ako to vyzera a nie na tvoje prsia ktoré aj tak zacloní doktorka

mixta

rodicov urcite lekar alebo sestra poziada nech zostanu vo vedlajsiej miestnosti. Mas 14 a nemusia ta drzat za ruku pritom. Sono ani EKG neboli. Ono to zalezi ake objemne mas prsia a tvar kosickov na podprde.

redka

Inac rodicov mozes poziadat nech ostanu vo vedlajsej miestnosti... Nech pridu az na vyhodnotenie vysledkov.. Nemusia byt pri samotnom vysetreni ak si to nezelas..