Nenávidím leto a teplo

Príspevok v téme: Nenávidím leto a teplo
winter125

No už to prichádza. Teplo, teplo, slnko, teplo, teplo, slnko, ešte väčšie teplo polonahý a spotený ľudia. Neuveriteľne mi vadí keď na mňa svieti letné slnko :(, mám vtedy chuť niekoho zabiť. Pravda aj je, že mi celkovo horúčavy nerobia dobre ani po psychickej a telesnej stránke. Ak to mám uprestniť mne vadia aj 20 stupňové teploty nie to ešte 30 to už ani nežijem. Ja nechcem aby som to takto brala, že leto a slnko je niečo zlé, ale keď ja si nemôžem pomôcť, vždy sa mi na slnku točí hlava. Ako malá som mala leto rada kôli kúpaniu, ale len kôli tomu, inač som tie horúčavy nikdy nemala rada, lenže teraz ma už ani to kúpanie neláka tak leto vždy pretrpím :(. Strašne ma to vyčerpáva a chorá bývam vždy cez leto inač sa cítim zdravá ako rybička, ako nastane obdobie jari a leta tak mi je všetko možné :(....priznávam sa, že mám nadváhu možno je to celé tým, lenže ja si to nemyslím. Neviem, čo s tým robiť, trápi ma to všetci v okolí sa z leta vytešujú, sú plný energie a ja som jak živá mŕtvola :(....njardšej by som bola keby furt pršalo a bolo javiac 18 stupňov. Napríklad, včera mi bolo skoro na odpadnutie na tej horúčave, mala som nejaké povinnosti, tak som musela ísť von, ale akonáhle prišli mraky a začalo liať jak z krhly tak ako keby som znova ožila, zrazu som mala prílev energie, nechápem to. Je tu ešte niekto taký ako ja? Nikekto kto by vedel ako znášať horúčavy?

winter125

mňa by, ale fakt zaujímalo prečo leto nemám rada. Je zaujímavé, že niekto zas nenávidí zimu a niekto leto, ako sa hovorí sto ľudí sto chutí :D. By ma zaujímalo od kial to pramení....snehuliak, ja tiež nemám rada slnko na jar a ani do konca na jeseň, keď je september a teploty sa aj vtedy dokážu pri slnku celom vysoko vyšplhať ale napríklad. cez zimu keď je nasnežené a je taký celodenný mráz a do toho slnko a pekná modrá obloha to mi vôbec nevadí, lebo vyzerá to dobre biela a modrá :) Inač aj keď na mňa trochu zasvieti tak už som nervózna a svet sa mi zdá taký bezútešný a nezaujímavý.

letooxxx

ja to mám opačne, milujem leto slnko a niekedy mám pocit že som závislá na slnku , ked je zamračené mám zlú naladu a v zime je to najhoršie len cakám na prve teplo...

snehuliak

Presne zdielam tvoje pocity. Rovnako neznášam leto a teplo ale nie len to dokonca aj jar, uz ked sa začne oteplovat ten vzduch, svietiace slnko no fuj, berie mi to energiu, a cítim sa celkovo horšie. A ešte k tomu počúvať tie reči ako sú pre to všetci natešený, ach nech je uz aspoň september.

-_-

Ja tiez nenavidim leto. Milujem zimu a jesen, vtedy sa aj dobre dycha a tak. Ale dovod preco nenavidim leto je, ze sa rychlo opalim. Vyzeram potom jak cigana a zmizne to velmi neskoro, niekedy mam pocit ze az vobec. Kamaratky si z toho robia srandu ale mne to leze na nervy. Rodicia chcu ist na dovioenku do chorvatska ale ja proste nemozem. To keby sa odtial vratim tak vyzeram ako cernoch.. Pritom by som chcela videt more :/ nenavidim leto, nech uz je rychlo za nami!

Slobodna

No ti polonahi a spoteni ludia su v lete skutocne "ako za trest" :p tiez nad 30 nezijem ale prezivam. Mam rada miernu klimu a nie extremy. Treba to len prezit,zas vzdy lepsie ako zima. Ludia vzdy chcu uplne nieco ine ako momentalne maju. Proste vzdy treba na nieco nadavat, vacsinou to tak proste je v zime zima a v lete teplo.