Nenávidím leto a teplo

Príspevok v téme: Nenávidím leto a teplo
winter125

No už to prichádza. Teplo, teplo, slnko, teplo, teplo, slnko, ešte väčšie teplo polonahý a spotený ľudia. Neuveriteľne mi vadí keď na mňa svieti letné slnko :(, mám vtedy chuť niekoho zabiť. Pravda aj je, že mi celkovo horúčavy nerobia dobre ani po psychickej a telesnej stránke. Ak to mám uprestniť mne vadia aj 20 stupňové teploty nie to ešte 30 to už ani nežijem. Ja nechcem aby som to takto brala, že leto a slnko je niečo zlé, ale keď ja si nemôžem pomôcť, vždy sa mi na slnku točí hlava. Ako malá som mala leto rada kôli kúpaniu, ale len kôli tomu, inač som tie horúčavy nikdy nemala rada, lenže teraz ma už ani to kúpanie neláka tak leto vždy pretrpím :(. Strašne ma to vyčerpáva a chorá bývam vždy cez leto inač sa cítim zdravá ako rybička, ako nastane obdobie jari a leta tak mi je všetko možné :(....priznávam sa, že mám nadváhu možno je to celé tým, lenže ja si to nemyslím. Neviem, čo s tým robiť, trápi ma to všetci v okolí sa z leta vytešujú, sú plný energie a ja som jak živá mŕtvola :(....njardšej by som bola keby furt pršalo a bolo javiac 18 stupňov. Napríklad, včera mi bolo skoro na odpadnutie na tej horúčave, mala som nejaké povinnosti, tak som musela ísť von, ale akonáhle prišli mraky a začalo liať jak z krhly tak ako keby som znova ožila, zrazu som mala prílev energie, nechápem to. Je tu ešte niekto taký ako ja? Nikekto kto by vedel ako znášať horúčavy?

Naray

Taktiež mám rovnaký problém doslova neznášam leto... Niekedy keď teploty stúpnu nad 30 stupňov mam pocit ako keby slnko doslova zo mňa vysávalo energiu. Najhoršie je že mne stačí málo a začnem sa potiť a to nemám ani nadváhu ani nič podobné. Mne je to dosť nepríjemné ísť takto niekam von keď všetci si v pohode kráčajú ulicou užívajú slnko a ja vyťahujem vreckovku za vreckovkou aby som sa utrel... Môže to byť nejaká choroba alebo niečo podobné?

winter125

ale dobre spravy :) od pondelka sa ma postupne ochladzovat konecneee :) konecne sa bude dat normalne spat uz 3 tyzdne som z toho tepla nemohla normalne zaspat furt sa len prehadzujem a z toho je mi este vacsie teplo. A uz dufam ze sa vysoke teploty nevratia este zaciatkom septembra lebo aj to sa totiz stava ale dufajme ze nie. A fakt obdivujem ludi co dokazu pri takych velkych horucavach pracovat ked maju v robote aj do tych 50 stupnom ako ste tu poniektory spominali. Ja som zatial studentka a nejaku brigadu uz mam za sebou ale ja som chvalabohu nebola v takom teple. Obivujem svoju mamu ze z toho este neskolabovala ale zamestnavatelom je to jedno ze vonku je pomaly 40 stupnov a nedaju zamestnancom aspon skratenu pracovnu dobu. Su to hajzli. Clovek aby zgebol

Moireal

Momentalne nema leto rad nikto. Ale cakaju nas asi opacne extremy. Same dazde. To tiez ma clovek chut vsetko robit.Ale uznavam, treba sa schladit. Lebo toto uz trva pridlho.

xwint

milovnici tepla a leta by si mali ist skusit 12-hodinovku k nam do prace, kde v hale mame teplotu okolo 42°C... vlani bolo okolo 50°C, nemohlo sa vetrat.. nie je kazdy den o kupani a zmrzline... uz by sa to mohlo skoncit, do 30 °C vonku uplne staci, vacsie teploty to je uz chore a kto ich miluje, musi byt chory na hlavicku... vsak sa neda nic riesit ani doma, ani v zahrade, teploty ako dnes 36°C - 38°C uplne vycerpavaju... fyzicky a automaticky potom aj psychycky, nie je chut na nic... schovavat sa schovavat dnu a v chladku - o com je to? zabity cas... ale hlavne ze je leto :D idealne je tak 24-27 °C

chuducka332

ani ja nenavidim leto a teploty nad 30 vtedy niesom schopna nicoho len lezim jak mrtvola a obklady na cele ....nevladzem ist ani na wc ...je to velmi neprijemne vycerpavajuce rocne obdobie slnko ma obera o energiu ked mam ist niekde von nieco vybavit ked dojdem domov srdce mi busi ako sialene a pritom som chuda nemam nadvahu.......kazdy den pozeram do kalendara kedy uz bude konecne september ..milujem jesen a zimu ....a aspon jedna dobra sprava uz sa dni skracuju kazdy den o minutu ...tesim sa na dazd a 15 stupnov vtedy som ako znovuzrodena ....takze ludia nic ine nam neostava iba vydrzat do jesene ....

winter125

Dnes do 2 rana tupe cumenie do steny. Teplo este aj v noci, okolo hlavy mi lieta este aj ten vy****ny komar. Aby toho nebolo malo vonku nadrzane pubertalne decka ktore sa mali o takomto case prevalovat v posteli na druhy bok, rehocu sa a vrieskaju pred nasim domom. Mika mi kutikmi a mam sto chuti vytiahnut brokovnicu, samozrejme ziadnu nemam. Nabuduce vypustim radsej naseho psa nech ma trosku radosti v zivote. Rano ma budi dotieravy, agresivny luc slnka ktory si najde cestu aj cez tu najmensiu skaru len aby ma rozculil. Znova teplo, ziadna novinka. Tomu sefinovi tam hore nariadujem, aby leto vymazal z rocnych obdobi a prisne potrestat teploty nad 30 stupnov.

Scars

Nečítala som celú dískusiu, tak to tu už možno aj niekto spomínal. Takisto neznášam leto z jedného veľmi jednoduchého dôvodu. Jazvy, ktoré musím zakrývať...

mirianka

Zasa riesite pi*oviny? Co maju robit ludia, ktori maju alergiu? Zabednit sa doma? Alebo taki, co maju poskodenu nejaku cast tela, ci ju rovno nemaju? Alebo pehavi ludia, ludia s nejakym velkym znamienkom na kozi, ludia, ktori sa prilis potia? A pritom musia ist von, aj ked sa napr.musia zahalovat v 35stupnoch, lebo sa hanbia??A vy tu riesite taketo kraviny?Fakt uz nemam slov. Ked ti to vadi, odstahuj sa Na Sibir alebo do Skandinavie a mas pokoj!