Ahojte
Mam 20 r a zacali sa u mna prejavovat depresie a mierna uzkost. Trva to len 2 den no aj tak neviem z Coho sa mohli objavit. Pred dvomi rokmi som ich mala tiez a teraz opat. Zacala som stracat chut do zivota, uz druhy den mi je stale do placu a nedokazem sa uz len tak nad Hocicim zasmiat ako doteraz, a nedokazem sa uz ani len tak usmiat. Jednoducho ziadna radost zo zivota. Do toho sa Niekedy pridaju aj myslienky na samovrazdu. Popritom mam Vsetko Co chcem: Milujuceho Partnera, velmi dobru buducu svokru, rodinu ktora vzdy pomoze. Kamaratky nemam, to bolo dakedy a navyse nemam ani zamestnanie. S partnerom a mojou buducou svokrou byvame v Rakusku a plus aj jej partner tu byva s nami kedze je to jeho Dom. Partner Akoby nebadal zmeny v mojom spravani ani moja buduca svokra. Spominane depky a uzkost s pred dvoch Rokov boli zapricinene samotou a ziadnou motivaciou ktora by mi z nich pomohla. Vyse troch mesiacov som chodievala na sedenia ku psychologicke. Moja rodina o mojich depkach a uzkosti nevie. Nechcem ich tym moc zatazovat. Ma niekto z vas podobne skusenosti? Aj v takom pripade ze clovek ma Co chce no predsa u nho prevladaju depresie a s tym spojena uzkost.