Hladam spolukolegynu na redukcny pobyt na Orave

Kultak

200e na tyzden iba pre teba?Tak to je jasne preco si tucna :).Nejde o to kolko mas penazi aj keby si mala miliony 200e ci 1e za hlupy pobyt ktory ti nepomoze je vela :)Staci nebyt uplny srac najst si chvilu casu a postudovat o chudnuti a posilnovani(nie clanky typu feminity a div.a.sk ;)

adri876

Chapem zakladatelku temy,ja sama som nad takym redukcnym pobytom davnejsie uvazovala a peniazky nehrali ziadnu rolu nakolko ide o zdravie a krasu, ale nakoniec som sa sama prinutila hybat a upravit stravu a chudnem pomalicky.Ale viem ze mnoho ludi potrebuje impuls nakopnutie ze sam to nezvladne a na to sluzi redukcny pobyt naucit cloveka sa hybat cvicit a stravovat.Paj - taj neviem ako ty ale ja by som sa za 200 eur nevystravovala sama na mesiac to je tak na tyzden:)

Mayaa

Prepáč nechcem ta uraziť ,ale ja napríklad tie peniaze na pobyt mam a nebolo by mi ľúto ich vyhodiť ,ide aj o to koľko kto zarába a v akej je ekonomickej situacii,a rozhodne to teda nie je pre mna žiadna závratná suma,aby som na sebe šetrila a trhala si od úst .

paj-taj

z coho pozostava pobyt?ze ti daju dietnu stravu z tej sumy si navarim na mesiac ci viac a sportovat mozes sama len od teba zavisi a hlavne tvojej genetiky koli ktorej mozno chuda nikdy nebudes.osobne ani cent by som nezaplatila staci upravit porcie vsetko jesy a pridat beh denne.co ti tam vefia ponuknut viac co sama sebe si za tu sumu nevies urobit.ja napr mne sa samej lepsie robia veci ako spolu chodit spolu jest spolu cvicitmne to nevyhovuje.iba cvok na to vyhodi peniaze.privelka suma na tyzden .to ma byt suma na tri tyzden iba strava a spanok tam platis a ake sportove aktivity ti ponulnu co plus?masaze?

Mayaa

Ano ale ten zážitok stojí za to.A ten pobyt nie je až taký drahý ako ostatne,pozrite si take Turčianske Teplice pobyt stojí na 10 dni takmer 1000 EUR .Tento pobyt je najlacnejší zo všetkých ostatných na Slovensku.