Spravila som chybu.. Čo teraz?!?

Príspevok v téme: Spravila som chybu.. Čo teraz?!?
nerozhodná

Ahojte. Už dlhšie som zormýšlala ci sem mam napisat.. Ci niekoho vobec bude zaujimat moj problem, ale dufam ze ano. Cele to spociva v tom, ze som mala vztah s jednym priatelom, bol to kratky vztah, pretoze v tom obdobi som bola pubertiacka a bola som "zalubena" do jedneho chlapca, ktoreho som ani len nepoznala, len z videnia.. A tak som sa s nim rozisla.. On na mna este dlho cakal, no ja som nejavila zaujem, prestala som sa stykat s tou partiou, do kt. on chodieval, jednoducho smo sa uplne od nich izolovala.. On na mna stale cakal.. Z casu na cas sa mi ozval, no ja som ho brala len ako kamarata.. Po čase som sa zas zacala stykat so starou partiou a s nim tiez. Uz dlhsi cas ho neberem ako kamarata a viem ze som sa myslila.. On mi povedal ze ma ma tiez rad, ale uz si nasiel dievca, ktore lubi a ona lubi jeho.. A ja si teraz plieskam za to hlavu o mur!!! PRECO SOM TO UROBILA?!? Je to uplne ze super chalan, a ja som spravila chybu ktoru by som chcela napravit, ale uz to nejde cas vratit spat.. SOm si vedoma toho ze chybu som urobila ja, ale stale ma to stve, lebo on je jedniny chlapec ktoreho som v zivote bola zalubena.. Ako ja viem ze to este neni ozajstna laska, ked ju naprezivaju dvaja spolu, ale tak bolo to najviac co som kedy ku komu citila, on mi povedal ze on je na tom tak isto, ale ja neviem ako to mam chapat.. Prosim Vas povedzte mi svoj nazor, lebo ja vazne neviem co mam robit.. Kazdy den ich vidim spolu a mne ide z toho srdce puknut! :-(

pedristani

nuz, jasny priklad chyby komunikacie. mala si mu to povedat a on tebe. kto sa hanbi ma prazdne gamby... nenic mu ale teraz nieco co by bolo inak keby si nebola vahavym strelcom...

maxalka

Johny5 no mas to podobne ale s tym rozdielom ze ona sa rozisla s tebou, nei ty s nou ako ja a ona nema ineho a ten moj inu ma a lubi ju :-((

Johny5

presne to iste zazivam ja,chodil som s jednou babou,a povedala ze ma uz nelubi,tak sme sa rozisli,este stale ju lubim,ale ona si to nevie uvedomit,a chce ostat sama.ale podla mna snou uz nikdy nebudem a to ma mrzi :(:(

kiri

Nesuhlasim s laliaaaaaa. Nespravila si chybu, proste si to vtedy citila inak a teraz to citis inak. Kazdopadne to vidim tak, ze si nechcela nieco, co si mohla bez problemov mat, ale chces to teraz, lebo to uz mat nemozes. Je to typicky detske, nevyzrete spravanie. Nesnazim sa Ta urazit, len si skus uvedomit, ci ho nechces len preto, lebo ho ma ina. Casto to byva tak, ze im rozbijes vztah, budes tyzden stastna, ze si ho ziskala a potom Ti dojde, ze je s nim rovnaky kybel nudy ako v casoch, ked si ho este nechcela. Pouvazuj!

Soraja

suhlasim s laliaaaaaaaaa:-)
No mne sa stalo presne to iste,ale naopak, este ked som boal na zakladke,s tarsne sa mi pacil jeden chalan. Bola to moja laska od detstva, potom ked uz som zacala an stredu chodit, tak som sa s nim o tom porozpravala, boli sme kamosi,ale vravel, ze si nevie predstavit nas dvoch spolu. NO ja som si medzitym nasla chalana, ktoreho som mala dost dlhu dobu a karta sa obratila, trosku som "vyrasla" a vyspela, no a on zistil, ze ma lubi. Ale bolo uz neskoro, sice som svojho koli nemu neopustila, ale moj bol aj tak hajzela rozsňisli sme sa po par rokoch, potom som bola aj s tym mojim vysnivanym z detstva,ale poviem ti, uz s amoje city k nemu zmenili, neviem, necitila soms a tak,ako by som sa mala citi, mozno preto, ze som rychlo sla zo vztahu do vztahu. ankoniec som mu ublizila,a le teraz je to uz ok. V sucastnosti spolu vychadzame dobre, ale myslim, ze je medzi nami taky zvlastny vztah:-)) to s aneda vysvetlit. Ale ak ti ma poradit, tvoj princ sa boji, ze co ked necha svoju drahu a ty potom s nim nebudes chciet byt, myslim, ze by si mu mala ukazat, ze ti moze verit a myslis to vazne. Nie som za to, aby niekto niekomu kazil vztah,ale asi by si sa s nim mala porozpravat a ak ti povie vyslovene, ze chce zostat s tou druhou, tak ti vazne nezostane nic ine, iba cakat, ze ako to s nimi dopadne. Ale snaz s abyt s nim co najviac, ale vazne velmi sa mu nevnucuj, lebo potom sa mu sprotivis. TAk vela stastia

laliaaaaaaaaa

spravila si chybu, ale to sa stáva. Najskôr ťa nezaujímal a potom, keď si našiel babu, tak v tvojich očiach stúpol, až potom si zistila že ho chceš. A možem ti povedať aj to, že čím dlhšie s ňou bude, tým ťažšie bude aby sa rozišli. Tebe odporúčam, aby si rozhodnutie nechala na neho, do ničoho ho netlačila, nevnucovala sa mu ani nič podobné, proste len čakaj na to, kým do jeho vzťahu príde kríza a vtedy sa s ním stretávaj častejšie. Ukáž mu, že ty si tá pravá pre neho, ale za žiadnu cenu sa mu nevtieraj. Myslím si, že aj on k tebe niečo cíti podľa toho čo povedal, ale teraz, keď už niekoho má, nemá potrebu sa s nou rozchádzat len kvôli tebe, chce si možno vybudovať normálny vzťah s tým dievčaťom a spoznať ju. A tebe nezostáva nič iné len čakať, prípadne sa poohliadnuť za niekým iným. Držím palce.