Ahojte potrebujem sa vyrozprávať keďže sa cítim ako dobodana nožom.Mala som priateľa cca dokopy 3 roky aj z z rozchodmi a pod.Dali sme sa po dlhšej pauze do vzťahu predtým sme sa navštevovali len kvôli sexu ale ja som ho vždy lubila a citila som ze aj on mňa.Teraz sme boli spolu 4 mesiace , boli tam pekné chvíle ale aj sme sa dosť hádali hlavne kvôli mojej žiarlivosti podozrievala som ho a pod. Stále mi vravel že ma miluje a inú nechce a nepotrebuje. Naposledy sme sa dosť pohadali vyčítala som mu že mi nevie dokázať že má ľúbi že si vypisuje na fb zo ženami atd..rozisli sme sa a povedal mi že mi dáva čas nato aby som sa zmenila ako mu ukázala že mu verím povedala som ok spravim preto všetko.2 dni nato som sa naburala na jeho fb ani neviem ako prvé čo som zbadala boli spravy zo zenami klikla som na prvú a videla som niečo co ma zničilo podvadzal ma z úplnou stetkou umelou pisali si tam ako spolu spali boli tam ich fotky a pod.no neprajem nikomu ten pocit zažiť..Zistila som že je to ten najväčší klamár zo všetkych stále ma klamal snou bol a mne písal ako ma miluje a ako mu chýbam.Zhnusil sa mi nenawidim ho ale boli to neskutočne ze ja som preňho robila všetko a on ma vkuse odr.baval..stretli sme sa chcel aby som mu vratila nejaké veci skoro som sa poblvala sneho ale ten pocit úzkosti ach...este dnes mi pisal že co to spravil ze je kkt ze stratil zenu ktora ho milovala a ktoru miluje..prečo existuju taky sviniari na svete? Aspoň som otvorila oči a viem že ked mi intuícia vraví že niečo nieje poriadku tak to tak je.
Ako sa s tym zmierit?
Hlavne, že si to odhalila. Najlepšie bude zablokovať si ho, kde sa len dá. Nestrácaj najkratšiu chvíľku zo svojho času na neho. Nestojí ani za to, aby si o neho bicykel oprela, nie ešte venovať mu jedinú myšlienku. Na svete sú aj dobrí chlapi, a čím menej sa ním budeš zaoberať, tým skôr toho správneho stretneš. Never mu ani slovo, on by ťa rád vlastnil a len raz by si mu odpustila, tak by vedel, čo si k tebe môže dovoliť znova. Tým si môžeš byť istá...
Človek si uvedomí,čo všetko mal,až keď to všetko stratí.
Určite ale určite ti nestojí za to aby si vyronila čo i len jednu slzičku ;)
práve naopak zocelí ťa to...už budeš opatrnejšia
Každý si týmto musel prejsť
Skôr či neskôr sa len pousmeješ :)
ale radšej zober nejakú kamarátku von...a tam sa vyrozprávaj na kávičke ako tuto :) a bodne ti to viac ;)