Zdravím mám veľký problém čo sa týka vnímania reality a seba samého..
Dosť často na mňa príde akoby som nemal svoje telo, akoby som ho proste ani nevedel ovládať..
Je to zložité vysvetliť, ale je to hrozný pocit a strašne sa bojím..
A ešte mám pocit akoby veci okolo mňa neboli reálne.
Veľký strach mám z tohto a potrebujem pomoc..
Vážny problém vnímania..
liberta25
ze si predcasne zacal chapat zmysel zivota
Toto napíšeš 14 ročnému chalanovi ?
a potom
v tvojom veku asi tazko dojdes na to, co je spravne ?
myslím že on vie čo je správne,ale má iný problém ako riešiť svoju životnú cestu to treba pochopiť.........
Prečítaj si poriadne jeho zadanie
keby písal o životnej ceste o tom že nevie kto je tak v tedy tu môžeš písať lítania
symet, a v com som sa uplne mylila? tento chlap nema nijaky zmysel zivota, nevie, ako zaujat dnes. zas to dnesna spolocnost nejako nazvala. desne. a k tomu nie je ziadny realny problem, len vyjst von a byt medzi ludmi..
DP/DR si každý prejde v určitom bode. Ale je to chvíľková záležitosť. Tebe to trvá už dlhšie a mal by si to riešiť. Ver mi nie je to také strašné ako sa cítiš. Viem aký je ten strach a viem ako sa v tom ťažko žije ale neboj sa nezbláznil si sa.
Keďže rodičia ti neveria čo tak skúsiť zájsť za školským psychológom? Alebo nejakou učiteľkou ?
Fajčil si trávu ? Veľa ľudom to spúšťa práve tráva. Hlavne ak áno tak tomu odborníkovi to povedz!
Dnes som bol 3x za mamou s tým, že mi príde všetko ako nereálne a zakaždým mi povedala už aj dokonca s nervóznym hlasom: "Nenamýšľaj si blbosti, nič ti nie je len si vymýšľaš".
Ja sa už aj bojím za ňou s tým ísť, neviem ako to riešiť keď sa o to moji rodičia nezaujímajú a keďže sa mi to stále zhoršuje tak nie je čas odkladať to, veľmi rád by som chcel nájsť odbornú pomoc ale s týmto prístupom rodičov to nejde..
dam svoj nazor: myslim, ze si predcasne zacal chapat zmysel zivota, resp. zbytocnost. mozno sa velmi mylim, ale prides mi, ako mlady nezaradeny chalan.
v tvojom veku asi tazko dojdes na to, co je spravne, kade mas ist, ci vobec ides spravne.. ale si na dobrej ceste. nestresuj, uvolni sa, zivot je krasny.
Povedal som o tom rodičom, aj som sa s mamou rozprával a myslia si, že si to namýšľam, nechcú ma zobrať k psychológovi..