hladala som na googli ale ten je zaplaveny zarcenymi radami...chcem sa opytat vas na vase realne skusenosti ci sa to niekomu podarilo a ako...vsetky rady na cvicenia, stravu, tobolky prijmem. poprosim len skutocne overene
1 mesiac, 10 kil dole, da sa to?
Muž volá společnosti a objedná si jejich hubnoucí program - 5 kilo za 5 dnů. Druhý den se ozve zaklepání na dveře - za nimi stojí vnadná, atletická, 19 letá dívka. Na sobě nemá nic, jen běžecké boty Nike a kolem krku ceduli.
Představí se jako zástupce společnosti. Na ceduli má napsáno: "Pokud mě chytíš, můžeš mě mít." Muž se za ní okmžitě vydá. Po pár kilometrech se udýchaný konečně vzdá. Stejná dívka se u něj ukáže i další 4 dny a stejná situace se opakuje. Po pěti dnech se muž zváží a zjistí, že opravdu zhubl 5 kilo, jak bylo slíbeno.
Rozhodne se zavolat společnosti a objednat si jejich další program - 10 kilo za 5 dní. Den na to se ozve zaklepání na dveře a za nimi stojí ta nejkrásnější žena, jakou kdy tento muž ve svém životě viděl. Na sobě nemá nic, pouze běžecké boty Reebok a kolem krku ceduli: "pokud mě chytíš, můžeš mě mít." Muž za ní vystřelí z domu jako střela. Tato dívka je ve skvělé kondici. Muž se snaží, ale bohužel ji nedohoní. Další čtyři dny se situace opakuje a muž je v lepší a lepší kondici. K jeho potěšeníí po pěti dnech zjistí, že zhubl dalších 10 kilo, jak mu bylo slíbeno.
Rozhodne se, že zavolá společnosti a objedná si jejich program - 20 kilo za 7 dní. "Jste si jist?" ptá se zástupce společnosti. "Toto je náš nejtvrdší program." "Absolutně." odpoví "Takhle dobře jsem se necítil roky."
Den na to se ozve zaklepání na dveře. Když muž otevře, spatří obrovského svalnatého chlapa. Nemá na sobě nic, pouze růžové běžecké boty a kolem krku ceduli: "Pokud tě chytím, jsi celý můj!"
Muž zhubl 30 kilo za týden
Dá sa ja som za mesiac schudol 15kg nejak s www.zdravie.sk a popri tom cvičil pomocou videi na spalovanie tukov na youtube ich máš plno a 3x do týždna som chodil behávať.
Menšie info o Clenbuterole. Dúfam, že nevadí angličtina.
examine.com
Medzi profesionálnymi športovcami je zakázaný.
Neviem, či si počula o efedre (efedríne). Tak toto je "podobné" ***.
Ak nemas vaznu srdcovu vadu tak mozes.Moze to uzivat ktokolvek vrcholovy sportovci uzivaju ine latky :)
Kultak - Clenbuterol? To je asi ale len pre nejakých vrcholových, či? Môžu to takto bežne ľudia. Nie som veľký zástanca tabletiek...
txvbc - veď sa ani nechcem tak stravovať celý život. Chcem nárazovo motivačne schudnúť a potom sa vrhnem na zdravý životný štýl. Tak ako aj ľudia v mojom okolí. Cvičiť budem, pohyb ma baví. Len pre mňa nie je motivačné niečo také - ako úprava stravy. U mňa to nefunguje.
Napríklad - kamoška bola v zahraničí, ale nejako to nevyšlo. Takže vážne obmedzenie stravy, ale iný motív. Schudla za mesiac 10 kíl, potom si našla lepšiu robotu, ale ešte mesiac živorila. Ďalšie 4 dole. Už je to rok, hmotnosť má stále rovnakú a sama hovorí, že keby sa jej toto nestane, tak sa do zdravého štýlu nepustí. :-)
Clenbuterol + kardio
ked cele dni budes jest minimum jedla a nic normalne, prepadne ta hlad raz za cas a vtedy zozeries uplne vsetko a hned aj naspat priberies co si schudla. aj ked sa ti podari schudnut 10kg, za par dni alebo tyzdnov to vsetko priberies spat. lebo takto sa stravovat do konca zivota nebudes.
Klobúk dolu Shalyen, že sa ti to podarilo. Tabletky nechcem brať. Kolegyni to fakt poničilo žalúdok. Ja potrebujem dať zo 78 dolu 10 kíl. A keď sa podarí a nabehnem, tak ešte 5. To mi stačí. Určite sa z toho nezosypem, ľudia žijú aj horšie a fungujú. Možno by pomohlo, keby sme sa tu takéto odvážlivkyne spojili a PODPOROVALI SA. Dala by sa nejaká skupinka dohromady?
Ja chcem začať tiež niečo také od piatku. Zajtra máme v robote akciu s banketom, to nepôjde. Ale som odhodlaná. Rozhodla som sa - zelenina, ovocie, a možno kôpka ryže sem tam. Je to drastické, ale podľa mňa to pôjde. Je ináč zaujímavé, ako sa vždy vyroja ľudia, ktorý majú obavy o m oje zdravie keď teraz chcem začať chudnúť. Varujú ma pred jojo, poškodením zdravia a podobne. To že si poškodzujem zdravie teraz im nevadí. Tak mi to príde, že najradšej by boli, keby som mala nadváhu a takáto snaha ich vyrušuje :-) Ale už som sa obrnila. Hlavne keď som zistila, že tí, ktorí najviac mleli o zdravom životnom štýle schudli rýchlo a úplne nezdravo. A ako chudí dávajú dobré rady o ochrane zdravia. Poznáte to aj vy?