Nazdar, zaujímali by vaše rady a skúsenosti v tom ako prežiť šťastný a spokojný život.
Na začiatok snáď prezradím že mám niečo okolo 20, som introvertná osobnosť pravdepodobne so sociálnou fóbiou.
V čom je teda problém? Cítim sa nešťastný, nenaplnený zahanbený, prázdny celkovo nemám chuť na nič či je to už od zábavy až po prácu. Celé to bude asi tým že neviem nájsť životnú cestu ktorá by mi vyhovovala. Prácu ktorá by ma dokázala uživiť, uspokojiť a pod. Čo sa týka mojich záľub tie sa menili časom, nevydržali mi natoľko dlho aby som ich vedel efektívne speňažiť, živiť sa nimi proste a pod. Jednak aj to čo je dôležite prestali ma baviť, znechutili sa mi a tak.
Čo hľadám cestu, korenie života ktoré by prinieslo uspokojenie po viacerých dôležitých stránkach. Ak pominiem pomyselné prekážky, tak u mnohých volieb sa núka nepostačujúce ohodnotenie, nepravidelnosť platu aj napriek vloženému času. Na iné zas nemám charakter či intelekt. K čomu mi je mať "prácu snov" ak budem môcť prežívať nanajvýš pri vyfonkách. Alebo na druhej stráne môcť si žiť na "vysokej nohe" ale cez 40 hodín do týždňa stráviť na mieste kde nechcem byť.