Lastovičky - ako sa ich zbaviť

Jofin

Nenašiel som ešte žiadny overený recept na lastovičky :D Jedine tak, čo som videl, tak ludia mali na domoch také tie ostne, ale to zas nechcem mať na fasáde.... my to riešime jedine tak, že si zavoláme na vyčistenie fasády www.housepro.sk a natreli sme fasádu nejakých špeciálnym poterom, aby si tam lastovičky nevedeli spraviť hniezdo

Nirak

Zatiaľ som neprišla na žiaden efektívny spôsob, ako tomu zabrániť, takže ak na niečo prídete, dajte mi vedieť :D . Zatiaľ jediné, čo môžem odporučiť je pravidelné čistenie fasády (napr. cistime-fasady.sk ).

Delete 2

Tak ja im objednávam umelé hniezda aby mali kde hniezdiť keďže je veľmi sucho a ty sa ich chceš zbaviť...omg...takýmto ľuďom by som zakázal žiť!

swallow

tak dúfam že teda k vám prídu ked ich máte radi :) ja mám byt , vonku vešiam pradlo a rovno mi ho aj špinia lastovičky ktoré ma už ráno o 5 budia..

laura36

kedysi ich ludia vitali s otvorenou narucou ako poslov jari a tesili sa, ked sa vracali na jar a dnes kazdy hladi len nato, ze mu nicia dom a chce sa ich zbavit. dufam, ze ked dostaviame dom, budem mat to stastie a pridu aj k nas potesit...