Mesiac odstáta voda v plastovej fľaši, náhodné požitie dieťaťom

Príspevok v téme: Mesiac odstáta voda v plastovej fľaši, náhodné požitie dieťaťom
cojaviem2

Prosím Vás, po vypití čistej vody, ktorá bola asi 2 mesiace na okne na priamom slnku v plastovej fľaši, hrozí nejaké riziko? Bolo to asi cca 1dcl a spolubývajúcej malá sesternica ju vypila, nemám ju donútiť zvracať? I keď je pravda, že absolútne netuším či tú vodu už nestrávila, lebo si nepamätá kedy to spravila....

cojaviem2

Ani sa nemohli uvoľniť nejaké jedovaté látky do tej vody či rozmnožiť sa v nej nejaké mikroorganizmy? Spolubývajúca je už celkom paranoidná :) Malá pokojne spí takže ja osobne si myslím, že bude ok ale tak predsa len.. :)

cojaviem2

Fakt? Je to cudzie dieťa a fakt sa bojím, aby sa jej nič nestalo, kedže sa tá flaša parila na slnku naozaj asi 2 mesiace, mám ju na polievanie kvetu... Boll to voda, z vodovodu chutila mi trochu divne ( asi zle umytá flaša od jari) tak som ju nechala, že kvetu vadiť nebude

chuducka332

Nie nic jej nebude neboj sa najhorsie dostane hnacku a mozno ani to nie ...moj synak tiez vypil staru vodu davno a nic mu nebolo je to len cista voda nie nejaky iny roztok ....