ahojte. chcela som sa opytat resp vyrozpravat so svojim problemom. mam priatela, prveho priatela, ale nemam rada bozkavanie s nim. vobec sa mi nepaci bozkavanie a snazim sa tomu vyhybat, neviem ci je to vo mne alebo aky mam dovod ani neviem ci je to tym, ze sa nevie/m bozkvat - tazko to porovnat s inymi, kedze som sa s inymi nebozkavala. a este jedna vec: vsetci vravia ze by so svojim priatelom boli najradsej kazdy bozi den a ja som zase asi jediny zijuci opak, ja zase nemam rada ked sa az prilis casto vidame aj ked priatel tvrdi zeby bol najradsej so mnou kazdy den a ja zase raz za tyzden :P neviem ci ja mam nejaky psychicky problem alebo v com vidim problem, ci to sa casom vykrystalizuje, pritom ho mam rada, zalezi mi na nom a rada s nim travim cas. nemate nejake napady co s tym mam robit?
Nerada sa bozkavam
hmmm, ja to poviem moju skusenost...moj prvy bozk...eh, zhrozila som sa...bolo to mokre , neprijemne, chlana mi metal v ustach jazykom ako keby som tam mala nejakeho zdrogovaneho slimaka:D a hned som si myslela ze som divna lebo sa mi to vobec nepacilo a pritom vsetci kamosi na mna pozerali akoby som padla z mesiaca lebo podla vsetkych bolo bozkavanie super....potom som stretla druheho chalana a zistila som ze chyba bola len v tom ze ten predosly to vobec ale vobec nevedel!:DDD ono to nie je jadrova fyzika, ale proste menej je niekedy viac, tadsej nepouzit jazyk vobec nez to prehanat:)...
tak mozno je chyba v technike...
co sa tyka toho ostatneho...netlac na pilu, kludne sa s nim stretavaj, moze sa to vyvinut to hlbsieho citu-to sa stava...kamaratka ma teraz snubenca s ktorym povedne tyzdne a mesiace odmietala ist co i len na rande:D. daj tomu este sancu a ak by nic, tak ho netrap a hladaj dalej
si dostatočne silná a samostatná baba, preto nepotrebuješ na priateľovi "visieť" každý boží deň 24 hodín. To podľa mňa vôbec neni vada, naopak, je to tvoja veľká prednosť. Ak by si sa priateľovi vyhýbala, potom by to bolo divné.
A bozky, proste si len neskúsená, netlač na pílu, ono to príde. Alebo aj nie a si jednoducho typ ženy, ktorý má rad niečo iné ako bozkávanie. Hlavne sa prosím ťa nesnaž robiť všetko tak, ako ostatní, "lebo je to normálne" ale rob to, čo je príjemné a pohodlné TEBE. Máte pekný, normálny vzťah, tak si nevymýšľaj problémy, lebo žiadne nemáte. Sťažoval sa frajer na niečo? Že ho zanedbávaš, uprodnostnuješ niečo iné, si málo prítulná a pod. Ak nie, tak je to ok.
Podla mna, ak Ti to nieco dava, ten vztah, a dohodnete sa na aktivitach s priatelom, tak pokracuj v tom vztahu. Nemusi byt vzdy vsetko rovnake, ako u ostatnych. Napriklad ja som chodila s mojim prvym dlhodobejsim priatelom rok, a pritom sme sa takmer vobec nebozkavali, teda len letme dotyky pier, ale nie francuzke bozky, lebo sa mi to nepacilo. Tieto bozky sa mi zacali pacit az s dalsim priatelom, pricom bol to taky prirodzeny proces, ze som sa naucila ich mat rada.., nie ze by som toho prveho priatela mala menej rada ako druheho, len som to proste v tej dobe nechcela(ani som to vlastne nepoznala). Pritom ten prvy vztah bol super v tom, ze sme chodili na rozne akcie kulturne a sportove a tiez sme zazivali erotiku, peting, ale nie bozky,takze stalo to za to ten vztahm viem, ze obom nam bolo spolu dobre.On nebol zo SR, dochadzali sme za sebou, bol z Ceska, takze sme sa videli raz za 2-3 tyzdne na 2-3 dni, co bola vlastne vyhoda, lebo mozno by nam to pri dennom stretavani ani neklapalo.
Tiez si myslim ze ho az tak nelubis. Ked clovek niekoho lubi tak by ho najradsej z lasky zjedol v uvodzovkach samozrejme. Ak niekoho lubis tak s nim chces byt kazdy den a jeden den ked ho nevidis tak ti strasne chyba, si smutna, rozmyslas kde je, co robi ats. Ked niekoho lubis chces sa ho dotykat, bozkavat.
Z tvojej strany nejde o blok len s nim to nieje to prave orechove. Nechodis s nim nahodou preto len aby si s niekym chodila? Mnoho ludi chodi s niekym ale v skutocnosti tuzia po niekom inom.
Podľa mňa nemá zmysel čakať, či sa to zmení. Existujú aj lásky, ktoré sa vyvinú z kamarátstva, ale v tvojom prípade to myslím, že tak nebude. Lebo by sa to už asi menilo. A ty nemáš potrebu byť s ním tak často. No ty musíš vedieť. Si ešte asi príliš mladá. Takto ubližuješ tomu chlapcovi, keďže on cíti k tebe niečo iné ako ty k nemu.
a myslis zeby sa to dalo zmenit? alebo by to mohlo prejst do zalubenosti? tiez si myslim ze to je z mojej strany na urovni kamaratskej
Myslim si, ze si nie si do neho zamilovana. Ak niekoho ľubiš, tak chces byt s nim kazdu volnu chvilu a nie len raz za tyzden a tiez tuzis po jeho bozkoch. Mas ho rada len ako kamarata, znameho. Nie je to laska z tvojej strany.