Dobry den, tiez mam nieco take ako zdureninu na lavej casti krku. Neboli ma. Isla som s tym k vseobecnej lekarkea prezrela mi to a povedala,ze tam neciti nic anatomicke...no ja si to rukou citim,ze tam nemam rovny povrch. Ohmatala mi aj uzliny a vraj tiez v poriadku. Pred asi rokom mi z krku odstranili chirurgicky materske znamienko a povedala mi,ze to moze byt z toho....lebo mi tam narusili nervove zakoncenia a vybrali znacny kus tohoznamienka. Je to mozne? Objavilo sa mi to totiz neskor po tom vyberani znamienka. Robila mi aj krvne testy...vsetko bolo v norme-biele a cervene krvinky,cukor,cholesterol,pocen,oblicky. Som inak zdrava,ani nepamatam kedy som mala naposledy,co i len nadchu. Pred dvoma rokmi som vsak mala na chodidle angiomiom,cize nezhubny nador. Preto som stale v neistote,co to moze byt s krkom.
Uz niekolko rokov mam hrcku na lavej strane krku, smerom od ucha dole. Je pohybliva, neboli,je makka, nezvacsuje sa. Pri pohybe hlavou do pravej strany je viditelna, inak ju nie je vidiet vobec. Ale mam pocit ze sa mi pri nej vytvorila este jedna mensia. Lekarka tvrdi ze to uzlina nie je. Ultrazvuk taktiez ukazal, ze moje uzliny na krku su len minimalne zvacsene. Avsak pred casom som si nahmatala taku istu hrcku aj v podpazusi-velkost je nieco ako mensi hrasok. Je tvrdsia, kusok pohybliva, no neboli. Iba ak si ju prehmatavam tak pocitujem taky mensi tlak-pobolievanie. Krvne testy preukazali zvysene aslo a streptokoka. Taktiez mam neustale problem s bakterialnymi infekciami z gynekologickeho hladiska. Neviem ci to moze mat suvis. V minulosti som prekonala infekcnu mononukleozu a tiez trombocytopeniu.Stale mam nizke zelezo no trombocyty sa mi ustalili. Mam sa obavat?