Dobrý deň,
mám 38 rokov a dnes ráno som si všimla, že mám mierne zdurený dvorec na ľavom prsníku a aj začervenaný. Pri dotyku je to celé bolestivé a dokážem si tam nahmatať také tvrdšie miesto.
Ráno som si to celé stisla a vystrekla mi taká zelená tekutina, neskôr smotanovej farby a potom krv.
Predtým som mala absces prsníka presne v tom mieste, ale to bolo cca pred 9 rokmi.
Prosím Vás, máte niekto skúsenosti čo to môže byť a ako nato? Žiaľ, mám gynekológa do 8.6. na dovolenke.
Na nete som čítala, že to môže byť absces, ale podobné príznaky má aj zápalový karcinóm....
Budem vďačná za každú odpoveď.
Absces prsníka, alebo niečo iné?
Ja som mala nieco podobne na prsniku a vyhodilo sa to prave, ked som bola na dovolenke. Dobre ze som mala so sebou svedske bylinky. Davala som si z nich obklady a za par dni mi to zmizlo, aj zapal ustupil. Asi o 4 roky som mala na tom istom mieste to iste. Znova bylinky a zase to zmizlo. Bylinky mi vytiahli aj hnis.
davaju sa na to antibiotika, cim skor pojdes, tym menej atb. budes potrebovat.
urcite absces,kolegyna to mala,zvacseny ,bolavy prsnik,tiez sa bala,ale dostala lieky,uz neviem ci atb a preslo to,viem ze si davala este predtym obklady,kym jej to prepuklo..chod na pohotovost,alebo k zastupujucemu lekarovi,dovtedy predsa nemozes cakat
Najskor to bude absces. Pri zapalovom Ca je prsnik cerveny, zapaleny, zdureny, na povrchu akoby pomarancova kora, ale bez kolekcie a hnisu
bude to pravdepodobne ten absces, to zelene je hnis