Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antikoncepcia Leverette

Lilihudecova

Ahojte baby. Ja ju užívam, nerobí mi dobre, takze idem na inu, ostali mi este dva blistre, ak máte záujem darujem vam ju ak ste z ba a ak nie, tak iba preplatiť poštovné bude treba. Ak chcete píšte mi na livia.hudecova@gmail.com

P3TR4

Ahojte ja ju užívam už štvrtý mesiac a za tú dobu som celkom pribrala.. Jem a hýbem sa tak isto ako predtým než som ju začala brať ale kilá pribúdajú, dosť často ma bolí žalúdok a býva mi ťažko a počas 7 dňovej pauzi mávam migrény. Menštruáciu dostávam na piaty alebo šiesty deň požas pauzi a trvá len asi 2-3 dni.. Mne teda velmi nesadla a hneď ako doberiem posledné plato určite skúsim inú :)

dominikak

ahojte, ja ju uživam už 4 mesiace a som spokojna, nemala som žiadne vedlajšie priznaky, akurat sa mi zdá že som častejšie nejaká uplakaná a zdeptaná, neviem či to s tým má niečo spoločne :) a taktiež sa mi nejak zmenšili prsia a pochudla som, čo je tiež dosť nezvyčajne

tinka0198

ahojte, ja som s ňou spokojná predpísala mi ju gynekologička aby som vyskúšala pretože s predchádzajúcou som nebola moc spokojná, písane sú tam vedlajšie účinky ktoré ma odrádzali ju užívať ale ani jednu z nich som nemala pri menzese mi zle vôbec nebolo ani tzv.výtok som nemala, dokonca sa mi upravila aj pleť takže z môjho pohladu je fajn ale tak na každého zaučinkuje inak :)