Prejedanie

lombardo1981

Adka972, mám pocit, akoby si sa snažila, aby "ti dali pokoj", aby mali, čo najmenej dôvodov na teba útočiť. Ja som robila na ZŠ i strednej niečo podobné. No napokon som stratila samú seba. Už som sa síce "našla", ale stále som ukrytá v škrupine, ktorá zahaľuje aká v skutočnosti som.
Tým chcem len povedať, že je to pomerne "jednoduchá", ale defenzívna cesta, ktorá ťa môže stáť viac ako len nepekné spomienky na strednú.

Adka972

Klarika
Ahoj, ja som z Oravy a ty ?:)
Liecitel
Si skvely! Dakujem dakujem, velmi si mi pomohol. Naviedol si ma na cestu zlepsenia. Takuto psychicku podporu som este v zivote nedostala, podporil si ma, dakujem. :-)

liecitel

Hm tak v tych dnesnych hlucnych kluboch budes potrebovat ale poriadne silny hlas aby ta bolo pocut :).Inak to ze v tvojom hlase citi nervozitu je sposobene tym ze sa snazis (nasilu) hovorit hlasnejsie a ked uz hovoris hlasnejsie tak si davas velky pozor na to co povies a ako to povies aby si sa nestrapnila.nezakoktala,nasla tie spravne slova atd.Takze ako to vyriesit?Nesnaz sa nasilu hovorit ked to tak necitis a radsej ten cas ticha vyuzi na komunikaciu so svojim vnutrom (co predpokladam uz si ako tak zacala) Je tazke ti davat konkretne rady ked o tebe v podstate nic neviem...Mozem ta akurat motivovat.Verim ze neje problem ktory sa neda vyriesit a som presveceny ze kazdy ,,problem,,je svojim sposobom dar pre cloveka.Napr. vsetky tie tvoje problemy co si tu spomenula.Vies kolko ludi ma podobne problemy?Je ich strasne vela.A teraz si predstav ze uz si dokazala vyriesit vsetky tie problemy.Si stastna,sebavedoma,vyrecna,otvorena,charizmaticka osobnost a k tomu este aj v super telesnej kondicii..Vies si predstavit ako by sa tvoj zivot zmenil?AKu ohromnu silu by ti to dodalo?A dalsia vec:tym ze si si to vsetko prezila,precitila na vlastnej kozi tak o tolko viac mozes pomoct ostatnym ludom dostat sa z podobnych problemov.Hlavne nerob si starosti ze ako to dosiahnut.Mylienku si uz vyslal teraz len bud vnimava a hladaj znamenie,rob to co citis,pocuvaj svoj vnutorny hlas,intuiciu atd a v tom ti mozu pomoct tie spravne knihy...

Adka957

Dakujem za rady.

A liecitel, prekvapil si ma otazkami a inym pristupom. Takto som sa nad tym nikdy nezamyslela..
S inymi by som sa chcela porozpravat a zajst do nejakeho klubu a tak, ale ja mam velmi tichy hlas ja nezvladam nahlas rozpravat..ked sa o to snazim tak zniem aokeby som bola nervozna. Myslis ze sa to da nejak zmenit? ..

liecitel

Keby si citala tie spravne knihy tak by si neriesila to ci sa ludia smeju...ako myslis to ze ta zabavy nebavia? nebavia ta ale chcela by si aby ta bavili resp. aby si sa vedela bavit? nemas si co povedat s ludmi a ti to nevadi alebo rada by si sa vedela s ludmi zhovarat o hocicom ale nevies ako na to?..to ze mas blbe pocity ako opisujes je sposobene tym ze ta stredna skola ti len odhaluje tvoje slabe miesta resp oblasti na ktorych by si mala popracovat a potlacanie,ignorovanie,nevsimanie to len zhorsi..

ukulalula

Veru, musíš mať činnosti, aktivity..stále niečo. Potom nebudeš mať kedy myslieť na jedlo. Aj ked je to asi lahsie napísať ako urobiť :/ Držím ťi palce

Adka972

Mne sa ludia smeju, ked sedim doma a citam knihy. Mna zabavy nebavia a s ludmi si nemam co povedat.. som velmi ticha.

Bola som vesela kym som neprisla na strednu skolu, poviete si fajn, uz len posledny rok tam musim vydrzat..ale predsa existuju aj horsie veci na svete ako skola... Ale odkedy som prisla na strednu skolu, tak pozorujem nieco take, no neviem ako to opisat , ale akokeby som samu seba potlacala/ moje vnutro... uz sa neviem ani vyjadrovat a neviem co chcem. Viem, ze to, ako vnimam svet je v mojej hlave, ale akosik sa neviem vykrutit z tohto bludneho kruhu..