Ahojte.
Čítala som si pár článkov na internete a zdá sa to jednoduché, až príliš. Naozaj mužom stačí, aby bola ich priateľka milá, vedela variť, spávala s nimi, bola verná a dokázala mu byť oporou, keď ju potrebujú?
Často mi totiž príde, že muži od žien očakávajú oveľa viac. Potom sú nespokojní, a rozchádzajú sa.
Muži, ale aj ženy, vyjadrite svoj názor, aké kvality očakávate od svojej partnerky? Ste naozaj takí nenároční?
Čo chcú muži od svojej partnerky a prečo sa im stále máli?
uf, uf! Články na nete sú, hm, fakt veľmi "múdre". To nemyslíš vážne, že im veríš.
V prvom rade nemôžeš zovšeobecňovať! Sú chlapi, čo si chcú užiť, preto im záleží na tom, ako kočka vyzerá, nepotrebujú nič hlbšie a stačí im kĺzať po povrchu. Časom to niektorých prestane baviť a chcú zmenu, začnú hľadať hodnotnú ženu, usadia sa, sú skvelí otcovia. A tých čo to baví, tak stále kĺžu po povrchu. Sú chlapi čo vychovajú deti a potom im prepne a striedajú milenky, prestala ich baviť hĺbka a túžia po povrchu, tak idú za tým. A sú chlapi čo sú spokojní a šťastní s jednou partnerkou dlhé desaťročia, stále majú v nej čo objavovať, vivíjajú sa a rastú spolu, každý iným spôsobom, obohacujú sa navzájom... sú chlapi čo nechú deti, nikdy, baví ich venovať sa svojej profesii a život si vychutnávať s partnerkou, sú zranení chlapi, ktorí zraňujú a ubližujú aj svojej partnerke, sú mäkkí chlapi, ktorí nechajú partnerku aby im ubližovala, nechajú sa vycucať.. to je na miliardu stránok, vypísať, čo všetko chlapi chcú od svojej partnerky.
Podľa mňa je príťažlivosť a dĺžka vzťahu závislá od ľudských duší. Niekedy si vyhovujú celý život a niekedy potrebujú zažiť niečo iné. Netreba to brať tragicky, že láska ku konkrétnemu chlapovi skončila a nebude na celý život. Človek sa vzťahom učí veľa o sebe samom. Hlavne o svojich nedostatkoch a o tom, na čom potrebuje popracovať. Ak je človek vyrovnaný, harmonický a neustále nasávajúci nové veci, taký má i vzťah.
Tak ako žena, rovnako aj chlap si hľadá dlhodobú partnerku, s ktorou si bude rozumieť v základných veciach a predstavách o živote. Musia byť na jednej vlne, mať nejaké spoločné smerovanie, záujmy, dokázať spolu komunikovať. Musí tam byť aj nejaká fyzická príťažlivosť, samozrejme. So vzťahom sa spája aj vernosť a porozumenie. Myslím si, že človek tomu príde na kĺb až vtedy, keď svoju prvú spriaznenú dušu nájde (a je to vzájomné). Podľa mňa niečo ako prehnané nároky nie je. Buď je to k veci, lebo každý si má hľadať seberovného človeka, alebo niekto veľmi neobjektívne odhadol, na čo má, a chce viac od druhého, než dokáže sám ponúknuť. Ďalej si myslím, že médiá a spoločnosť majú vplyv len na toho, kto si do svojho vzťahu nechá vŕtať. Veľa z nás má v živote niekoľko nápadníkov, ale do vzťahu ideme, až keď v tom vidíme perspektívu a je to obojstranný záujem, nie bezhlavo.
No m§a by ten zoznam zaujímal :D lebo napríklad som prvý raz v živote v normálnom vzťahu a viem, že sa nedá byť perfektný, ale aspoň sa snažím :)
A teba na jednu stranu chápem, aj ja som bola roky radšej sama, lebo som predpokladala, že to musí raz stroskotať. Ale je pekné mať niekoho, pre koho sa môžeš snažiť a koho môžeš mať rád :)
pekne k peknemu pasuje
img.cas.sk
img.mediacentrum.sk
osobne si myslím, že až tak na vzhľade nezáleží :) lebo častokrát vidíme po uliciach páry takých rôznorodých ľudí, že sa čudujeme, ako sa tí dvaja mohli dať dokopy.
Skôr som bola zvedavá na vnútorné kvality ženy, ktoré musí mať, aby ju muž po čase nenechal. Ako už tu bola spomínaná inteligencia a podobne. Muži sa totiž často oháňajú, ako málo im stačí ku šťastiu, ale nakoniec sú nespokojní, ak partnerka nie je poriadkumilovná, aktívna, skvelá milenka, komunikatívna, ale nie príliš, a pod.
a zase skaredy muz
digi-foto.sk
nemoze cakat ze si nabali krasnu zenu
i.ytimg.com
pardon ten sexifesak som je tento
nd01.jxs.cz
ano predsa taky sexifesak
www.google.sk
sa nebude zahadzovat s takou spatou
img.bleskovky.sk
kazdy by mal ocakavat to co sam vie ponuknut a to v kazdej oblasti ci vo vyzorovej ci v estetickej.vsrtci mame svoje idoly v hlavach ale pokial vyzeram ako odpad a spravam sa nekultivovane nemozem ocakavat nic ine ako to iste.dobre ak sa kazdy pozrie na seba a do seba aj ked vsetko je velmi relativne a veci nefunguju jednoducho a tak jednoznacne ale plati pokial som hnusna tak moxem ocakavat podobneho cloveka lebo ideal nebude mat o mna zaujem.
Obe pohlavia chcu aby ich partner sa im podobal, aby to mali jednoduchsie. Ale tak to zial nefunguje. Vacsinou si presne pravy opak najdeme, aby sme sa mohli vyvijat. Ludia povedia, ze chcu partnera s vlastnym nazorom ale akonahle dospeju do toho stadia, nie vzdy to ich vztah ustoji. Ludia su pohodlni a take chcu mat aj vztahy a to je zle...