Ahojte, pred nejakym som presla rozchodom a mam pocit ze som sa z toho stale nedostala. Je to uz nejaky cas ale stale ked mam zly den alebo depku a vtedy si na to spomeniem a nejako to neviem dostat z hlavy. A to mam celkom fajn zivot a uzasneho priatela ktoreho milujem.Pricom ten moj byvaly bol riadny hajzel, ktory ma nechal kvoli inej, ale sa mi o tom zabudol zmienit a aj dlho potom co bol s nou mi motal hlavu, flirtoval a dokonca ju so mnou podviedol. Viaceri mi vraveli ze ako mi vraveli ze nachapu ako ma mohol vymenit za takuto babu, ze vraj som krajsia aj inteligentnejsia a podobne. A mna doteraz trapi, preco sa ku mne takto zachoval Viem ze nemam co lutovat, kedze bol dokonca rozvedeny a ma jedno dieta ale niekedy rozmyslam co by bolo keby ostal so mnou. Viem ze to nema zmysel, ale neviem ako na to vsetko zabudnut. On mi velmi ublizil a rada by som dala za tym definitivu bodku. Da sa to vobec? Zabudnut navzdy?
Ako zabudnut?
ty musis mat velmi nerada samu seba.
byvaly: ublizil ti, ma inu, namotaval ta, aby si hladil ego, hrajka sa s tvojimi citmi, nevazi si ta, nemiluje ta.
terajsi: je k tebe dobry, vazi si ta, pravdepodobne ta ma velmi rad, mysli to s tebou vazne a uprimne.
a ty stale rozmyslas o byvalom. preco vlastne si ho milovala? ze ta trapil? ze si nemala istotu? ze ta nemiloval? ze je sebec?
ja som bud zena z inej planety alebo vazne sa niektore zeny chovaju castokrat ako pipky bez mozgu. alebo su kompletne masochistky, ja uz neviem..